Vil du ikke vaske en bil til? Her er noen gode ideer til kirkeinnsamling!

V

Nylig kjørte jeg rundt i nærområdet mitt i byen jeg bor i, og jeg så noen mennesker stå i veikanten og holdt opp et skilt

“Vi vasker bilen din for $10 eller din varebil/SUV for $15”. Dette vekket forferdelige minner for meg, for som ungdomsleder for en kirke i en annen by jeg bodde i, kan jeg huske gangene vi måtte komme med gode ideer til kirkeinnsamling og noen foreslo en bilvask. Det hørtes bra ut i teorien, men vi bestemte oss for å prøve det. Vask biler, hvor gøy kan det være. Det var faktisk veldig gøy å være sammen med ungdommene våre, leke, kaste vann på hverandre og vaske noen biler i prosessen. Vasking av biler kan være en god kirkeinnsamlingside, men det krever mye arbeid. Du må ha mange mennesker for å gjøre det vellykket. Du kan ikke gjøre dette om vinteren eller når det regner. Du kan tjene penger med denne ideen, men det finnes bedre måter å tjene gode pengeinnsamlinger på.

Etter min mening er her noen gode ideer til kirkeinnsamling.

Det beste etter min mening er i stedet for å vaske hele bilen, bare vaske frontruta. Vi tjente penger med denne ideen. Sjekk ut min bioboks nedenfor for mer informasjon.

Andre gode ideer er som følger.

Bake Salg – er en fin måte å samle inn ekstra penger på fordi folk liker å spise og hjelpe en verdig sak. Dette kan gjøres etter kirken, bare la folk få vite hva anledningen er og de vil gjerne donere. Selvfølgelig vil det alltid være de som ikke har noen penger eller som alltid er på diett og ikke vil kunne delta.

Yard Sales – en annen utmerket idé. Noen har alltid søppel de vil bli kvitt, og hvis du har en kirke av en hvilken som helst størrelse kan du ha et fantastisk salg. Det eneste problemet med denne ideen er at været må være bra med mindre du kan gjøre det innendørs. Dette krever mye planlegging, men du kan legge til en betydelig inntekt til statskassen din. Det er alltid noen ute på jakt etter et kupp, spesielt i dårlig økonomi.

Pannekakefrokost – Ring meg hvis du gjør denne… Jeg er med. Jeg elsker pannekaker og det gjør mange andre mennesker også. Dette er en fin måte å samle inn mye penger på. Du kan også bruke dette som en oppsøkende kontakt til samfunnet ditt, spesielt hvis du serverte en gratis frokost til de hjemløse… ikke mye penger i den ideen, men velvilje for kirken din. Denne ideen krever mye planlegging, men noen med stor organisasjonskompetanse kan lett gjennomføre den.

Portrettsalg – Denne kan være litt vanskelig. De fleste salg gir deg et portrett i håp om at du vil kjøpe flere portretter fra deres ekstremt billige pakker (meg, sarkastisk?) Dette er tøft i en tøff økonomi, men i en god økonomi kan du tjene massevis av penger og folk kan ha mye bilder å sende rundt.

Vel, jeg håper, min liste over Kirkens fundraising-ideer er akkurat det legen bestilte, og du kan finne en idé eller to som du kan bruke til å tjene gode penger til kirken din.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta