Veldedighetsauksjoner – måter å samle inn penger på

V

Hvorfor er en live veldedighetsauksjon den beste innsamlingsaksjonen for din ideelle organisasjon? La oss først se på noen av alternativene.

Sjansen er stor for at noen som leser dette har vært involvert i en innsamling av noe slag. La meg gjette. Sønnen din har solgt popcorn eller datteren din har solgt småkaker. Du la kilometer på bilen din og brukte dine egne penger på bensin. Hvis du var “heldig” nok til å selge mye, måtte du da ha mange leveranser. Eller var det rabattkort/bøker, brød, kalendere, skal jeg fortsette? Hvor stor prosentandel av salget fikk den ideelle organisasjonen din faktisk beholde – 50 %, 25 % eller mindre? Ta nå antall frivillige og ganger det med antall timer hver brukt på innsamlingen. Hvis du telte alle timene og utgiftene til de frivillige, er du heldig hvis du gikk i balanse. Hvor mange uker gikk det? Det føltes som lenge, ikke sant? Lærte personene som kjøpte produktene noe om den ideelle organisasjonen din og de gode tingene den gjør? Visste du også at, med cold call og dør-til-dør-salg; det er forbrukerbeskyttelseslover som lar kjøperen trekke seg ut av kontrakten, så det som kan se ut til å være et salg er det ikke?

La oss se på en annen form for pengeinnsamling. Markedsføringsfirmaer anser en direktereklamekampanje som vellykket hvis den mottar svar på bare 0,25 – 1 prosent av utsendelsene. Tenk deg å sende ut 1000 fullfargepostkort med porto som kan ha en kostnad på 1 USD per post, og hvis du har 25 personer som svarer (0,25 prosent), anses kampanjen din som vellykket. Husk at et svar ikke regnes som en donasjon, og utgiftene dine er allerede på tusen dollar for hver tusende post.

Hva med kalde samtaler? Selvfølgelig er det mange som virkelig anser dette som en plage. Så mye at det nå er lover for å begrense kaldt ringing. Det er en nasjonal “ikke ring”-liste, og noen stater har til og med sine egne strengere “ikke ring”-lister. Selv uten de begrensede utsiktene, krever det en dyktig fagperson, og uten den treningen kan prosentsatsen meget godt være mindre enn til og med en direktereklamekampanje.

Så før du organiserer din neste bilvask og tilbringer timer i solen for en skuffende avkastning, ring en profesjonell fordelsauksjonarius og la dem hjelpe deg med å planlegge en morsom og lukrativ veldedighetsarrangement. En veldedighetsauksjon skal være virkelig hyggelig for de frivillige og gjestene dine og kan selge en rekke donerte gjenstander. En av de største fordelene med et veldedighetsarrangement er informasjonen du kan gi gjestene dine om organisasjonen din. De forlater med å vite hva den ideelle organisasjonen din gjør og hva pengene deres skal gå til. Dette gir en følelse av eierskap i saken din. Selvfølgelig kan en organisasjon bruke mange av disse typer pengeinnsamlinger, men en direkte auksjonsarrangement gir uten tvil den største avkastningen.

Hvis auksjonariusen du har valgt ikke kan hjelpe deg med å planlegge arrangementet ditt for å maksimere pengeinnsamlingen din, ikke gi opp. Det er strategier for å gjøre ditt neste auksjonsarrangement bedre, og det er profesjonelle fordelsauksjonarius som er dedikert til din suksess.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta