Topp fem feil for innsamlingsaksjoner for bedrifter å unngå

T

Ideelle organisasjoner har lite rom for feil når de utvikler relasjoner med samarbeidspartnere. Bedrifter er opptatt av sitt rykte og verdien for pengene.

Derfor, før bedrifter forplikter seg til organisasjonen din for et partnerskap for deres CSR-behov, må bedrifter forstå den opplyste egeninteressen til hele programmet. Opplyst egeninteresse er fordelen mottatt i form av et merke etter å ha engasjert seg i veldedig arbeid.

Her er noen av de viktigste feilene du bør unngå under innsamlingen din hvis du skal utvikle et arbeidsforhold med en bedriftsorganisasjon.

Slapphet i dyrking

I samtalene mine med folk som ikke er kjent med pengeinnsamling, innså jeg at de fleste tror det bare er å registrere organisasjonen og velstående givere, og selskaper vil lete etter deg. Ikke gjør denne antagelsen uansett hvor stor organisasjonen din har vokst. Begynn å samhandle med de potensielle giverne. Når man samler inn penger i næringslivet, kan dette kreve mer aggressivitet på grunn av byråkrati og stivhet. Følgelig, bare fordi du har en god sak, betyr det ikke at donorer vil dele ut penger til deg. Du må overbevise og vise at de også må være en del av prosjektet og hvordan det passer deres profil.

Desperasjon

Til tross for de grundige egenskapene til forholdet, må ikke disse strenge kravene føre til at du mister kontrollen over prosjektet. Husk at innsamlingsbudskapet er ditt privilegium, mens merkene pålegger det å forsterke budskapet.

Grunne undersøkelser

Ditt forskningsnivå viser seg i den type kunnskap du viser om emnet som diskuteres. Det forskes ikke bare på problemet og løsningen, men det må undersøke profiler av interessenter. For en innsamling bør due diligence om giveren du henvender deg gjennomføres for å fastslå deres interesser. Slike detaljer kan hjelpe deg med å presse saken din vellykket. Ville det ikke være katastrofalt fra din side å nærme deg en hundelsker for å finansiere kattens prosjekt?

Ingen tilbakemelding, dårlig kommunikasjon

Vi har allerede påpekt at merkets mandat er å forsterke årsakens budskap. Det betyr ikke at merket ikke kan være en del av andre aktiviteter. Som innsamlingsaksjon er det i min interesse å sikre at jeg involverer merkevarenes representanter i hele prosessen. Tilbakemelding om virkningen av deres bidrag er også viktig. Vær også takknemlig for deres bidrag og TAKK for at du var en del av prosjektet. Det skaper en bedre sjanse til å reaktivere dette forholdet og beholde merkevaren som givere for fremtidige/andre prosjekter.

Tom forespørsel

Jeg ville føle meg vanskelig hvis du henvendte deg til meg for å hjelpe deg uten at du spesifiserer hvor mine innspill vil være nødvendige. Så ikke gå til innsamling fordi det er for en ‘god sak’. Ideelle pengeinnsamlinger fra bedrifter med spesifikke forespørsler. For eksempel ville jeg ikke håpe at administrerende direktør i et firma automatisk ville bli de viktigste gavene uten å be ham/henne om å bli det.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta