Tips til innsamling av penger for å skaffe penger til frivillig arbeid i utlandet

T

Hvis jeg hadde en krone for hver person som sier at de ville elske å være frivillig i utlandet, men ikke har råd til det, ville jeg sannsynligvis ha nok til å finansiere mitt neste boligbyggingsprosjekt til Brasil.

Selv om det kan virke som litt av et paradoks, vil det koste deg å tilby gratis hjelp til land i nød. Hvis du bruker et frivillig plasseringsbyrå, vil de vanligvis kreve et fast gebyr for å dekke kostnadene. Noen av hovedutgiftene inkluderer internasjonal flybillett, overnatting når du har kommet til reisemålet, og dine daglige måltider og drikkevarer.

Før du avskriver en potensiell reise som for dyr, kan du vurdere innsamlingsinnsats som en måte å skaffe nødvendige penger til å subsidiere din frivillige ekskursjon. Nedenfor har vi samlet en liste over noen nyttige innsamlingstips for å bringe dine gode intensjoner i oppfyllelse:

* Appell til de nærmeste. Venner og familie er den første støttelinjen. Hvis de vet hvor viktig en veldedig organisasjon er for deg, vil de mest sannsynlig glede seg til å sjekke inn. For å hjelpe dem med å visualisere hva pengene vil gå til, kan du be om penger til et konkret formål, for eksempel et nytt par fotturer. støvler eller en dags mat.

* Spør på en unik måte. I stedet for bare å ta telefonen eller sende en masse e -post, vær kreativ med forespørselen din. For eksempel kan du prøve å lage et personlig kort som forklarer lidenskapen din for saken, sammen med bilder og personlige historier som gir regionen liv. Inkluder så mange detaljer som mulig for å hjelpe mottakeren til å forstå viktigheten av turen og hvilken spesifikk forskjell pengene vil gjøre.

* Arranger et innsamlingsarrangement. Dette er en av de mest effektive måtene å samle inn en betydelig sum penger. Uansett sted du velger-rekreasjonssenter, lokal taverna eller ditt eget hjem-sørg for å planlegge festen med kreativitet og ressurssterkhet, og prøv å knytte temaet til din ønsket destinasjon. Kontakt lokale radiostasjoner og aviser om mulig pro bono -publisitet, og legg ut brosjyrer på oppslagstavler på college campus og andre offentlige fora. For å generere midlene kan du enten selge billetter for opptak, belaste i døren, eller bare sette ut donasjonsbokser på fremtredende steder i hele lokalet. Du kan også vurdere å inkludere en musikalsk handling eller en tombola.

* Slipp svetten. Mange frivillige samler inn penger ved å delta i et konkurransedyktig atletisk arrangement, for eksempel et landeveisløp, sykkelritt eller triatlon, og be folk om å sponsere dem.

* Kontakt lokale organisasjoner som støtter saken din. Hvis du vil reise for å være frivillig på et barnehjem i Peru, kan du prøve å kontakte en lokal peruansk gruppe eller lokalsamfunn for å se om de vil være interessert i å jobbe med deg. Hvis de samtykker i å gi penger til utflukten din, kan du tilby å komme og snakke på et av arrangementene deres når du kommer tilbake.

Uansett hvilket innsamlingsalternativ du velger, er utholdenhet nøkkelen. Trekk på “nei” og ikke skam deg for å be om hjelp-tross alt ber du om donasjoner for en verdig sak, ikke en uke på stranden.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta