Tips om innsamling online

T

Hvis du planlegger å skaffe en innsamling, er det lurt å vurdere å skrive en flott beskrivelse og laste opp noen personlige videoer og bilder. Dette vil gi deg en mulighet til å være ekte og personlig. Hvis du vurderer en online innsamlingsstrategi, er det viktig å promotere innsamlingen. Vurder å be venner og kolleger om å dele siden din. Andre tips for innsamling av penger på nettet inkluderer:

· Lansere et nytt mobiloptimalisert nettsted

For å skaffe penger effektivt er det viktig å ha et nettsted som gir gode førsteinntrykk. Det er flere verktøy tilgjengelig på nettet som hjelper bedrifter med å lansere godt utformede nettsteder som er enkle å oppdatere, i tillegg til å være mobilkompatible. Disse verktøyene tilbyr maler som inkluderer integrering av sosiale medier. Noen av malene er tilgjengelig på flere språk. De gir deg en mulighet til å laste ned billige eller gratis temaer for å utvikle et mobiloptimalisert nettsted.

· Start et e-nyhetsbrev

I flere tiår har e-nyhetsbrev vist seg å være en effektiv drivkraft for donasjoner på nettet. En virksomhet kan vurdere å investere sine økonomiske ressurser og tid i å publisere e-nyhetsbrev minst to ganger hver måned. Flere nettbaserte e-postkommunikasjonstjenester kan hjelpe deg med å starte et e-nyhetsbrev. Gebyrene kan være så lave som $ 15 dollar for en e -postliste med mindre enn 500 abonnenter. Dette kan vise seg å være økonomisk utfordrende for mindre virksomheter. Imidlertid er det en verdig investering. Hvis økonomien din er begrenset, kan du vurdere å be en stor giver om å sponsere e-nyhetsbrevet ditt i minst et år, og i bytte kan du vurdere å markedsføre virksomheten deres i e-nyhetsbrevet.

· Godta donasjoner online

På grunn av ubegrenset nettbankinfrastruktur er det mulig å betale online. Derfor kan du vurdere å sette opp en online -konto for å motta betalinger på PayPal foretatt med kredittkort. Uansett hvor tidkrevende eller kjedelig prosessen med å registrere seg er, er det viktig å ta imot donasjoner på nettet. Du kan vurdere å legge til “Doner nå” -knappen på hjemmesiden og andre sider på nettstedet og bloggen. Videre kan du lage en “Doner” -side som beskriver hvordan donorene kan levere donasjonene sine på nettet, finne e -post, sende mobilpenger eller overføre midler.

· Opprett en Facebook -side

En av de mest effektive måtene å lansere tilstedeværelse på sosiale medier er gjennom å opprette en Facebook -side. Dette vil gi deg en mulighet til å informere publikum om organisasjonen din gjennom statusoppdateringene på Facebook. Vurder også å opprette en Facebook -gruppe som inneholder en lenke til innsamlingssiden. Dette kan hjelpe mye på å oppmuntre donasjoner på nettet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta