Non-profit pengeinnsamling med tilpassede spillekort

N

Fordi spillekort (f.eks. Poker kort) kan tilpasses både på baksiden og på forsiden av kortet, gir de en flott mulighet for en unik innsamlingskampanje som effektivt kan kombineres med komplementære innsamlingsarrangementer. Siden egendefinerte spillekort er forbundet med moro og underholdning, vil de positive inntrykkene tilhengerne forbinder med bruken, reflektere positivt om en ideell organisasjons merkevare. Spillkort har også en relativt lang levetid, forutsatt at kortene ikke går tapt! Som et resultat vil supporterne ha gjentatte påminnelser om organisasjonen hver gang de bruker bilene, samtidig som de gir ideelle organisasjoner ekstra eksponering for andre spilldeltakere.

Det er i hovedsak to typer tilpassede spillekort. Noen leverandører vil bare tilpasse baksiden av hvert kort, mens andre tilbyr muligheten til å tilpasse begge sider av kortene. Selv om ensidige tilpassede kort er billigere, gir de ikke de samme mulighetene for innsamling. Med tosidige tilpassede spillekort kan en ideell organisasjon plassere logoen (eller hendelseslogoen) på baksiden av alle kortene i en kortstokk (siden alle bakside skal være like) mens de selger reklameplass på ansiktet av hvert kort. Fordi spillekort skrives ut i ark i full størrelse før de kuttes i individuelle kort, kan ansiktet til hvert enkelt kort tilpasses unikt, vanligvis uten inkrementelle kostnader. Oppsettskostnadene for å tilpasse forsiden av ett kort eller alle kort med en logo eller alle kort med forskjellige logoer vil være omtrent like. Advarselen er at spesielle kunstverk som brukes må leveres i produksjonsklare formater som er akseptable for leverandøren (vanligvis ved bruk av Adobe Illustrator). Hvis nytt kunstverk må utvikles eller eksisterende kunstverk endres, kan det medføre ekstra kostnader.

For å optimalisere potensialet i denne innsamlingsideen, selger ideelle organisasjoner annonseplassen på forsiden av de 52 kortene (pluss to jokere, vanligvis) til bedrifter og individuelle støttespillere. Med 54 kort kan en nominell avgift på $ 100 generere $ 5200 i inntekter. Bare en brøkdel av denne inntekten vil vanligvis kreves for å dekke oppsettskostnadene for de tilpassede kortene.

Når kortene er skrevet ut, kan organisasjoner selge de enkelte kortstokkene til støttespillere og fellesskapsmedlemmer for så mye som 100% fortjeneste, avhengig av antall dekk som er kjøpt. Tilhengere av detaljhandel kan også bli bedt om å selge dekkene i lokale butikker for å øke salget ytterligere. Salg kan også være rettet mot kortklubber og lokale barer som holder Texas Hold ‘Em -spill. Å ta forhåndsbestillinger kan bidra til å begrense risiko ved å etablere en grunnlinje for bestillinger, men organisasjoner bør planlegge for tilleggsproduksjon for salg etter produksjon.

Kostnaden for tilpassede spillekort vil variere basert på antall kort som skrives ut, samt den spesifikke kortstilen og emballasjealternativer. Bestillinger på 1000 dekk eller mer vil gi lavere kostnader og en mer rimelig videresalgspris. Som et generelt eksempel kan 1000 tilpassede dekk i påtrykte pakker til en videresalgspris på ca $ 7 per kortstokk gi omtrent $ 3500 i inntekt. Faktiske kostnader kan være høyere eller lavere basert på den spesifikke typen kort, emballasje, trykkfarger og andre faktorer. Når den kombineres med inntekter fra annonsesalg, har en tilpasset spillekort -innsamlingskampanje potensial til å generere betydelige inntekter for organisasjonen.

I tillegg kan kampanjen Custom Playing Cards kombineres med en Casino Night Event eller en Texas Hold ‘Em Event for å ytterligere utnytte kortsalget så vel som for trinnvise inntekter fra disse populære arrangementene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta