Klinisk forskningsopplæring-utvikling og plasseringsrådgivning

K

I DIN VELSTAND LIGGER VÅR SUKSESS… FINN NYE VEIER TIL EN SUKSESSfull KARRIERE.

Om Iclinicaa..

Iclinicaa Consultancy Services Pvt Ltd (ICS) er etablert i 2015, og driver virksomheter i Bangalore og Chennai. ICS er i bransjen for å tilby høy kvalitet på programvareutvikling og konsulenttjenester til virksomheter med prosessdrevet, strapping og ekstremt brukervennlig tilnærming

I dag er sysselsettingslandskapet drevet av teknologisk innovasjon og kundenes forventninger. Bedrifter forventes å levere kvalitetsopplæring og tjenester så raskt og dyktig som mulig, gi kunden en skreddersydd opplevelse og forbli oppfinnsom.

Det er en vanskelig sjonglering, men en av de beste måtene å øke smidigheten og forvandle karrieren på er gjennom IT-outsourcing. Outsourcing vil hjelpe deg å raskt tilpasse deg endrede forhold, svare på vekst og forbedre din globale virksomhetsrekkevidde. Vi hjelper deg å forstå,

i detalj om programmering av klinisk forskning, klinisk databehandling, legemiddelovervåking og statistisk analysesystem (SAS) ved å tilby et bredt spekter av opplæringsprogrammer med ende-til-ende ekspertise. Vi er her for å tilby et bredt spekter av jobbmuligheter til nyutdannede med ulik utdanningsbakgrunn – MBBS, BDS, BPT, farmasi, sykepleie, ingeniørfag og biovitenskap (B.Sc & M.Sc). Vi tror på deg og derfor kan du forvente det samme av oss.

Iclinicaa Consultancy Services Pvt Ltd (ICS), et bedriftsopplæringsakademi for fagfolk innen biovitenskap innen klinisk forskning og tilhørende kurs. Vi hjelper deg å forstå, i detaljer om klinisk forskning, klinisk databehandling, legemiddelovervåking og SAS-programmering ved å tilby et bredt spekter av opplæringsprogrammer med ende-til-ende-ekspertise i å gi konsepter til kliniske forskningstjenester.

IClinicaa, sikrer assistanse til ferskere for å gi briljansen i utdanning for kliniske forskningsprofesjoner for å komme inn i industrien med full opplæring, kunnskap og selvtillit.

Visjon og misjon:

Å oppmuntre nyutdannede til å diversifisere karrieren

Demonstrere effektiv planlegging, tidsstyring og målrettet oppførsel

For å takle dagens utfordring i en konkurranseutsatt verden

Forbedre karriereserviceprogrammer

Å skape en vei for vellykket karriere

Ekte plasseringer

Implementere etisk forskningspraksis

Omdømmet vårt er feilfritt. Men ikke ta vårt ord for det – se våre attester

I India er en av de raskest voksende sektorene de siste årene. India er et land med mangfold hvor Ayurveda, Unani, Siddha og Homeopati praktiseres med samme lidenskap som Allopati, Kliniske studier for evaluering av ulike alternative medisinsystemer kan også utføres med letthet.

Det er enorm etterspørsel etter profesjonelle innen klinisk forskning ettersom India tiltrekker seg toveis kontraktsforslag for organisering og gjennomføring av kliniske studier, og mange gründere har allerede beveget seg mot etableringen av sine kliniske forskningsorganisasjoner (CRO), og gjør det til et fascinerende karrierevalg. med et enormt vekstpotensial. Det er et stort gap i etterspørsel og tilbud av utdannet arbeidskraft.

Alle fagfolk fra farmasi, bioteknologi, praktiserende leger og nyutdannede fra biovitenskap kan enkelt finne jobber i klinisk forskning.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta