Innsamling av penger med Pixel Advertising øker penger og bevissthet for ideelle organisasjoner

I

Pixel -annonsering er en form for internettreklame som øker i popularitet. Publisitet rundt et pikselannonseringsnettsted opprettet av en britisk høyskolestudent som trengte å skaffe penger for å betale for utdannelsen hans, har skapt stor interesse for denne typen annonsering.

Nettstedet, kalt milliondollarhomepage.com, har tjent skaperen, Alex Tew, hundretusenvis av dollar siden han lanserte det i august 2005. Tews hjemmeside er et rutenett som er delt inn i en million pikselblokker. Pikslene selges til annonsører i blokker på 100 piksler, hver på 10 x 10 piksler. Hver pikselblokk blir en del av en fargerik mosaikk av reklame på nettstedet. Med 1,00 dollar per piksel, når siden er utsolgt, vil Tew ha samlet inn en million dollar for utdannelsen sin med denne kreative annonseringsteknikken.

Kan din ideelle organisasjon, klubb eller gruppe samle inn en million dollar ved å selge mikroannonseringspikselblokker? Det er mulig. Hvem som helst kan sette opp et pikselannonseringsnettsted, og The Million Dollar Homepage har inspirert mange bedrifter og organisasjoner til å lage sine egne pikselreklamer. Organisasjonen din kan allerede selge annonseplass i programmene dine eller annet trykt materiale. Å selge pikselreklame er akkurat som å selge annen form for reklame bortsett fra at annonsen vises på internett så lenge du holder nettstedet ditt oppe. Potensialet til millioner av mennesker som ser annonsen sin, for et år eller lenger, er et godt salgsargument for annonsører og givere.

Hva trenger du for å komme i gang med innsamling av pikselannonser? Hvis organisasjonen din allerede har et nettsted, kan du sette opp pixelannonsering på en side på det eksisterende nettstedet ditt. Eller du kan kjøpe et nytt domenenavn og sette opp et nettsted utelukkende for ditt

pikselinnsamling. Du trenger en webhotellkonto for nettstedet ditt og et programvare for pixelannonsering. Du kan kjøpe et program online og installere det selv eller få det profesjonelt installert. Organisasjonen din må også sette opp en online betalingsprosessor, for eksempel PayPal. Når nettstedet ditt er satt opp, trenger du en person i organisasjonen din for å administrere og overvåke programmet. Du vil kunne selge all annonsering på nettet gjennom programvaren, samt behandle betalingene online.

Høres det litt urealistisk ut å prøve å skaffe en million dollar for organisasjonen din? Når du konfigurerer programvaren, kan du angi din egen salgspris for pikslene. Så organisasjonen din må bestemme hvor mye penger du trenger for å skaffe og hva temaet for annonseringsnettstedet ditt skal være. Hvis du vil samle inn femti tusen dollar, vil du selge pikslene dine for fem cent per piksel. Dette ville få en blokk på hundre piksler til å koste bare fem dollar. Du kan også endre minimum antall påkrevde annonseblokk -kjøp. Hvis minimumskravene til annonseblokkene dine er tusen, vil minimumsannonseblokken koste svært rimelige femti dollar per annonseplass. Du må også bare selge tusen annonseplasser for å tjene femti tusen dollar. Selv om du solgte pikslene dine for en krone en piksel, kan du fortsatt tjene ti tusen dollar fra en piksel annonse side.

Hvordan kan ideelle organisasjoner bruke pikselreklame? Du kan selge piksler og donere pengene til en veldedig organisasjon som Det amerikanske Røde Kors. Eller sett opp en pikselside for å samle inn penger til et bestemt prosjekt, for eksempel å bygge en lekeplass eller en vårskoletur. Piksler trenger ikke å selges til bare virksomheter. En skolegruppe kan selge piksler til alumner eller foreldre i en eksamen. En avgangsklasse kan sette opp en pikselside og samle inn penger til kveldseksamen.

Mulighetene for pengeinnsamling med pikselreklame er ubegrensede. En veldesignet og markedsført pikselreklame har potensial til å skaffe penger og bevissthet for organisasjonen din. Denne formen for reklameinnsamling er vel verdt å vurdere som en del av organisasjonens innsamlingsstrategi.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta