Innsamling av penger i direkte salg

I

Å holde en innsamling som en direkte salgsdistributør er en utmerket måte å finne nye kunder og muligens til og med en ny distributør.

Innsamlinger er en vinn-vinn-løsning for begge sider. Gruppen eller organisasjonen samler inn penger, og du finner folk som liker, bruker og kjøper produktene dine.

Det er alltid mitt forslag at du starter med små, lokale organisasjoner. Du finner mer støtte, har en måte å jobbe en-mot-en med gruppen, og du begynner å bygge en lokal klientbase.

Hvis du har visittkort, kan du legge til uttrykket “Fundraising Expert” eller “Ask Me About Fundraisers” ved siden av navnet ditt og telefonnummeret ditt. Dette lar alle som holder kortet ditt vite at de kan skaffe penger gjennom deg.

Forbered en pakke som skal gis til potensielle grupper og organisasjoner. Pakken din bør inneholde et introduksjonsbrev, et inntektsprøvediagram, en katalog, et visittkort og eventuelle flygeblad du planlegger å gi til innsamlingsdeltakerne. For eksempel gir jeg følgende brev til alle deltakerne for å vise til de som kan gjøre et kjøp:

Kjære kunde,

Takk for at du vurderer et kjøp med Tupperware -produkter. Pengene vi samler inn fra denne innsamlingen vil bli brukt til _______________________. Målet vårt er å skaffe $ ______. Vi håper å gjøre dette kjøpet innen ___________.

Jeg fyller ut feltene basert på informasjon jeg samler fra gruppen, og deretter stifter jeg på hver katalog en kopi av dette skjemaet.

Når du begynner å være vert for innsamlinger, samler du attester fra gruppene. Inkluder kopier av disse attestene i pakken du forbereder. Hvis du personlig aldri har gjort en innsamlingsaksjon, kan du spørre online om han/hun har en vitnesbyrd de kan gi deg som deler selskapets erfaring. Det er alltid fantastisk å lese at en annen organisasjon var fornøyd med selskapets produkter og service.

Hvis din bedrift ikke tilbyr et innsamlingsprogram, lag ditt eget. Hvis du tjener 30% provisjon på salg, bør du vurdere å gi gruppen 20% for innsamlingsinnsatsen. Dette gjør at 10% av salgskommisjonen kan brukes til å kjøpe rekvisita du vil gi gruppen. Husk at dette ikke er en pengemaker for deg, men snarere en pengemaker for gruppen og en måte for deg å finne nye kunder.

Ved slutten av innsamlingen, utarbeider du et takkeskjema som vil gå inn i hver bestilling. Takk skal være veldig enkelt og si “Takk for ditt produktkjøp. Hvis du har spørsmål eller kommentarer om produktene, kan du nå meg på ________. Hvis du vil foreta et ekstra kjøp eller motta informasjon om salg ____ I vil gjerne hjelpe deg “Signer deretter navnet ditt.

Hvis du får ordrene sendt direkte til organisasjonen eller til de enkelte kundene, kan du vurdere å sende ut en personlig takk via post.

Begynn å markedsføre innsamlinger og se hvordan salget øker og teamet ditt vokser.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta