Innsamling av penger for en oppstart

I

Entreprenørskap er den beste måten å forbedre din levestandard på den måten du hadde drømt hele tiden. Men ironien er at ikke alle med gode ideer får den nødvendige finansieringen til rett tid. Likevel er det berettiget, fordi det skiller mellom en fortjent gründer og andre. Men det er visse måter du kan forenkle denne kjedelige prosessen for å passe dine behov. Nedenfor er noen viktige punkter som kan hjelpe deg med å sikre at du får finansiering i tide.

Gjør det sentrale temaet

Det første og fremste du må gjøre for å trekke oppmerksomheten til finansiererne er ved å markere den mest slående faktoren i ideen din, som ellers er kjent som USP eller unikt salgsargument. Dette er også det mest verdifulle poenget, så langt du er bekymret. Dette bør både være presist og skarpt nok til å fange oppmerksomheten til finansiereren. Dette er fordi det første poenget du skal presentere for finansiereren er den eneste sjansen du noen gang vil få, “Det kan ikke være en ny sjanse til å gjøre et førsteinntrykk”, og dette burde være trumfkortet ditt.

Prøv lykken på konkurranser

Videre kan du prøve den mest oppmuntrende måten som støtter oppstart av små bedrifter. Det er en rekke konkurranser som oppmuntrer til dine innovative ideer ved å tilby store økonomiske belønninger. Og for de fortjente innovasjonene er det mange investorer som strekker ut håndflatene. For eksempel tilbyr “The Amazon Web Services Start-Up Challenge” årlige belønninger på $ 50 000 og en høyere premie avhengig av nivået. På samme måte tilbyr MIT en heftig $ 350 000 som belønning hvert år for konkurransen “pitch, accelerere and launch”. Alt du trenger å gjøre er å enten presentere ideen din personlig, eller presentere den gjennom en presentasjon.

Gjør hjemmearbeidet ditt riktig

John Rampton, en oppstartsekspert, råder grunnsøkende gründere til å prøve å beregne utgiftene sine før de søker midler. Investorer kommer uansett også til å lete etter utgiftsinformasjonen din, ettersom de kan få god kunnskap om virksomheten din. De må vite hvor mye penger det vil ta for å få igangsettingen.

Åpen kildekode finansiering

Noen ganger, i stedet for å prøve gjennom for mange kilder, kan du også prøve å holde deg til det grunnleggende. Du kan samle inn penger ved å gjøre potensielle investorer til dine forretningspartnere. Kanskje du kan bruke noen av de beste portalene for å utveksle ideer. Det er mange nettsteder og forretningskonsulenter som Registrering eller LinkedIn, og begynn å samhandle med menneskene som matcher ideene dine. De tilbyr en rekke forretningsideer i tillegg til å investere i oppstarten din, slik de fleste mentorer gjør.

Fortsett å banke på de riktige dørene

Det kan være noen vanskelige tider i løpet av å skaffe midler, og ingenting faller lett på plass. Selvfølgelig vil du ikke ha et opphetet argument med dine potensielle investorer. Å sjekke inn nå og da til du får svar viser at du er seriøs, med en aldri-dø-holdning. Og selv om du blir nektet, kan du vite årsaken til at du ikke ble finansiert. Husk at å lære av våre feil er en av de beste måtene å finne eventuell suksess.

For å oppsummere det, er det åpenbart at det ikke er en lett jobb å få penger til en oppstart. Men likevel, hvis du prøver alle de ovennevnte punktene og er utholdende nok til å få fondet, så vil du være på mottaker siden. Nedenfor er papirene du trenger for å gjøre det klart for å få finansiering.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta