Innsamling av penger er et tallspill – Står du foran nok folk?

I

Noen av oss kryper når vi hører innsamling referert til som et tallspill. Jeg mener – det gjelder salg – ikke relasjonsbasert innsamling.

Men … jeg må innrømme at det på mange måter er et tallspill. Vi må stå foran nok folk til at vi kan finne de riktige menneskene. Faktisk refererer standard donorpyramide og gaveområdet diagram til tallspillet. Giverpyramiden starter med det totale universet av mennesker nederst på diagrammet og reduserer antallet involverte når du går opp hvert nivå. Gaveområdet diagram tar også hensyn til det faktum at du trenger flere potensielle kunder i hvert gaveområde for hver gave som trengs for å fullføre en kampanje.

Så ja, innsamling er virkelig et tallspill. Og en av måtene å nå antallet mennesker du trenger er gjennom en bevissthetskampanje. Men ikke bare en generell bevissthetskampanje – du må be om tillatelse for å holde kontakten med mennesker og fortelle dem hvordan deres støtte er med på å endre liv.

Og så, når du har den tillatelsen, er det nødvendig å holde kontakten. Kanskje det er her du begynner å bli ukomfortabel. Du vil ikke bugge dem ved å være i kontakt for ofte (og for noen av dere som leser dette, refererer det for ofte til månedlig eller til og med kvartalsvis). E -postoppdateringer er en fin måte å holde kontakten på. Ikke for å be om penger (hver gang), men en mekanisme for å hjelpe støttespillere (og potensielle støttespillere) til å føle at de er en del av familien.

Her er tre grunner til at dette er så viktig:

  • Bevissthet bygger fellesskapets velvilje. Når leserne hører om de store tingene organisasjonen din presterer, føler de seg bedre om deg og hva du gjør. Dette forsterkes når de hører meldingen din gjentatte ganger. Det er vanskelig å finne noe billigere og enklere enn e -post for å holde kontakten – og holde deg foran – dine potensielle støttespillere.
  • Hvis de ikke vet om deg, vil de ikke gi deg. Å se noe i avisen en gang vil ikke få meldingen gjennom. Å høre bare en presentasjon vil sannsynligvis ikke gjøre det heller. Ved å invitere folk til å bli med på e -postlisten din, har du muligheten for leserne å virkelig bli kjent med deg – og stole på deg.
  • Mange potensielle støttespillere forstår ikke behovet organisasjonen din tar for seg. Jeg kan forsikre deg om at din mangel på støttespillere egentlig ikke er fordi folk ikke bryr seg. Det er virkelig at folk bare ikke vet det. Å være i regelmessig kontakt med disse menneskene (etter at de har funnet deg på et personlig arrangement, gjennom avisen eller på nettstedet ditt) gir deg tid til å gi den informasjonen (om behovet for organisasjonen din) over tid og på en respektfull måte.

Er du enig i at innsamling, i det minste i denne forbindelse, er et tallspill? Og i så fall, hva gjør du for å bygge listen over mennesker du kommuniserer med regelmessig?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta