Ikke alle markedsføringskonsulenter er skapt like

I

I mine intervjuer oppdager folk gjennom (HMA) Hidden Marketing Assets hvordan de kan engasjere kunden. Hvordan designe et system spesifikt for dem og implementere det over tid, vanligvis innen 3 til 6 måneder. Disse resultatene kommer av en systematisk rekke beviste trinn.

Det konsulentene gjør er å utvikle et unikt salgsforslag. Flere toppselskaper har gode USP’er, og tar Toyota, som er anerkjent som nummer én på grunn av pålitelighet. Solid Comfort, sier møbelprodusenten i deres USP: “Leveringer i tide 99,9 % av tiden.” Dette var bare ett element i deres Ten Point Promise.

En annen USP vil være: “Vi tilbyr et 10-punkts løfte om pålitelighet for å øke fortjenesten din.” Denne USP er med på å sette rekordsalg 2 år på rad for Solid Comfort. De har det integrert i brosjyren sin. De har det integrert på visittkortene og på nettsiden deres. Jeg må understreke for HMA-konsulentene at det fine med dette markedsføringssystemet er at trinn 1 og 2 (av 8) kan ha en så kraftig innvirkning; USP og integrasjon.

Selv selgerne som ringer, snakker nå om sin “leveringsgaranti til rett tid.”

Jeg vil også si det mens vi lærer gjennom årene. At gjennom alle disse historiene og casestudiene var det noen konsulenter som har mislyktes og noen HMA-konsulenter vil. Det vil være noen USP-er som ikke fungerer. Hvis jeg skulle identifisere den viktigste grunnen til at det ikke fungerer, er det at selgerne ikke har kommet seg rundt det og solgt det til kundene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta