Hvordan velge riktig online veldedighetsstyringsprogramvare for innsamling

H

For noen tiår siden var veldedighetsstyringsprogramvaren bare et verktøy for å administrere medlemmene av ideelle organisasjoner. I dag er scenariet et annet; mye programvare tilgjengelig på markedet kan brukes til både ledelse av medlemmer og innsamlingsstrategier.

Å velge et system som kan fungere som en online plattform for donasjon kan være en kjedelig oppgave, spesielt når du ikke er en teknisk kunnskapsrik person. Selv om du ikke vet om de siste trendene og oppdateringene i online veldedighetsstyringsprogramvare, kan du fortsatt kjøpe den ideelle programvaren ved å få svar på noen viktige spørsmål.

Her er spørsmålene du bør vurdere før du kjøper veldedighetsprogramvare for innsamling

  • Vil betalingsprosessen være trygg for giverne?

Hovedmålet med online innsamling er ikke bare å skaffe midler fra giverne, men også å bruke disse midlene til utvikling av mennesker som trenger det. Se gjennom veldedighetsprogramvarens prosess for overføring av midler fra giverkontoen. Det er viktig at fondet er beskyttet mot smutthull, dvs. selv om det er et problem i veldedighetens tekniske plattform, er midlene fremdeles trygge.

Kjenn typen betalingsgateway som brukes av online veldedighetsprogramvare og hvordan donasjonene lagres. Sørg også for at programvaren overfører midler til veldedighetens bankkonto innen dagen donasjonen er gitt.

  • Er programvaren pålitelig?

Programvaren du kjøper skal hjelpe deg med å utføre kjernefunksjonene til veldedigheten; Derfor må du vurdere om den har potensial til å tjene organisasjonen din eller ikke. Kontroller følgende punkter før du registrerer veldedighetsprogramvare-

1. Tjener de globalt?

2. Har de et godt merkeimage?

3. Hvor lenge har de kjørt i markedet?

4. Hvor mange ideelle organisasjoner har registrert seg i programvaren?

Spørsmålene ovenfor vil hjelpe deg med å samle informasjon om troverdigheten og kvaliteten på programvaren.

  • Hvordan tilpasser programvaren seg til den teknologiske utviklingen?

Hver dag finner du en ny funksjon i appene og programvaren som er installert i gadgets og datamaskiner. Veldedighetssystemet bør også støtte de nyeste funksjonene og oppdateringene. Før du investerer i en plattform, bør du ikke bare vurdere kostnadene, men også hvordan den tilpasser seg teknologien i endring.

Finn ut følgende

  • Sender programvaren regelmessige oppdateringer?
  • Finnes det mange verktøy for å hjelpe deg med innsamlingsstrategiene?
  • Bruker programvaren de nyeste teknologiene?
  • Vil det hjelpe deg å nå nye støttespillere?

Å tenke over spørsmålene ovenfor vil sikkert hjelpe deg i vurderingen av programvare for å vite om den støtter de vitale egenskapene for kirkens innsamlingsprosess. Det er også noen andre faktorer du kan vurdere før du velger programvare, avhengig av størrelsen og funksjonen til veldedigheten din.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta