Hvordan sette på en fordelsinnsamling

H

En fordelsinnsamling er en fin måte å samle inn penger på én dag til en spesifikk veldedighet eller person. Forberedelsen kan ta uker, og du vil ha et godt mannskap av frivillige til å hjelpe til med å sette det sammen. Selv om det til og med kan ta noen måneder å planlegge og forberede, er sluttresultatet vanligvis ganske fantastisk. Det er en fin mulighet til å samle inn mye penger, pluss at selve arrangementet kan være veldig gøy. Hvis du tenker på å gjøre en pengeinnsamlingsfordel her er noen få trinn å følge.

-Trinn 1: Bestem deg for hvilken type arrangement du vil gjøre. Det kan være en middag, en auksjon, en golfturnering eller et gå/løp. Du kan til og med kombinere et par av disse arrangementene, for eksempel gjøre en middag og en auksjon sammen.

-Trinn 2: Velg en dato. Sjekk fellesskapskalenderen og med folk som er involvert og sørg for at det er en dato som ikke har for mange konflikter. Lag planer med den som har ansvaret for stedet og få datoen satt opp med dem så tidlig som mulig.

-Trinn 3: Få donasjoner. Gå ut og finn lokale selskaper som er villige til å donere penger eller gjenstander for å gi bort til premier. Den beste måten å be om donasjoner på er ansikt til ansikt. Forklar for dem hva arrangementet er til for og hvordan pengene skal brukes. Du kan gi dem et trykt brev med mer detaljerte forklaringer av hendelsen.

-Trinn 4: Annonser arrangementet. Prøv å få så mye gratis annonsering du kan. Send en pressemelding til lokale aviser og snakk med noen på lokalradioen og spør om de vil publisere en annonse for arrangementet. Heng løpesedler på skoler, kirker og andre samfunnsbygg. Bruk også sosiale medieverktøy som Facebook og Twitter for å promotere arrangementet. Gi beskjed til så mange som mulig.

-Trinn 5: Ha det gøy på arrangementsdagen. Organiser de frivillige og deleger ansvar til dem slik at du ikke trenger å gjøre alt på egenhånd. Ta deg tid til å virkelig nyte arrangementet og bland deg med de som har kommet for å støtte.

-Trinn 6: Send en takk til alle involverte, hovedsakelig dine frivillige og givere.

Hvis du ønsker å samle inn penger til en veldedig organisasjon eller til noen i nød, er en fordelsinnsamling en fin måte å gjøre det på. Bare følg trinnene ovenfor, og du vil være i stand til å arrangere et morsomt arrangement og samle inn penger. Vær organisert og bruk dine frivillige så mye som mulig. Jo bedre teamarbeid, jo bedre suksess vil du ha.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta