Hvordan organisere en innsamlingsaksjon med bunco-tema

H

For tiden vinner konseptet med temainnsamling gradvis terreng blant de ideelle organisasjonene. Mange slike organisasjoner og andre veldedige organisasjoner velger et spesielt tema for å holde innsamlingen for å holde publikum engasjert. Hvis du planlegger å organisere et innsamlingsarrangement innen kort tid, kan du prøve å holde det engasjerende Bunco-spillet som innsamlingstema. Å organisere en temainnsamling i nåtid er den mest populære og givende måten å samle inn penger til enhver sak. I denne artikkelen skal vi diskutere hvordan du kan gjøre din neste temainnsamling til et vellykket forsøk.

Et pengeinnsamlingsmål

Før du begynner å lete etter et tema, må du lære å sette opp et realistisk innsamlingsmål. Tenk også på beløpet du ønsker å samle inn gjennom innsamlingskampanjen din. Det vil hjelpe deg med å bestemme hvor mange personer du vil invitere til arrangementet ditt. Vurderer alle disse kan hjelpe deg med å bestemme inngangsavgiften også.

Når du bestemmer antall oppføringer, sørg for å holde det delelig med 12, siden hvert vanlig Bunco-spill inkluderer 12 spillere. I tilfelle du har 48 spillere, må du organisere fire separate spill. Det hjelper deg også å samle inn penger på en effektiv måte. Hvis du ønsker å samle inn $1200, be dine 48 spillere registrere seg ved å betale $25 som inngangsavgift.

Du må gjøre nok innsats for å holde gjestene engasjert. Sørg for at du gir gjestene nok mulighet til å kose seg og få dem til å føle at de donerer til en god sak. Du må gi gjestene rikelig med informasjon om årsaken du samler inn penger til. For å gjøre innsamlingen din enda mer interessant, kan du legge til noen forskjellige arrangementer i Bunco-spillet. Du kan få nummererte stoler til gjestene dine og dermed tilby dem en mulighet til å plukke opp et nummer fra en krukke når de først ankommer.

Du kan til og med inkludere en stille auksjon i innsamlingsarrangementet ditt for å tjene enda mer penger. Du kan be de lokale bedriftene om å gi deg gavekort, tjenester og gjenstander til auksjonen. Du kan til og med komme i kontakt med de store forhandlerne, som er interessert i å donere til ideelle pengeinnsamlinger. Hvis mulig, kan du også inkludere en 50/50 tombola. Å organisere en loddtrekning er alltid et utmerket valg, da det gir gjestene dine mange muligheter til å vinne penger.

Husk at Bunco er et morsomt og underholdende spill som kan hjelpe deg med å holde publikumet ditt engasjert og samtidig samle inn tilstrekkelige midler.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta