Hvordan holde et innsamlingsverksted for å skaffe penger til din ideelle organisasjon

H

Leter du etter ideer til innsamling til ideell klubb, organisasjon, skole eller team? Hva med å holde et verftssalg?

Garasjesalg, merkesalg, rotesalg, verftssalg. Uansett hva du kaller dem i din del av landet, har vi alle vært i dem, og vi vet alle at folk liker å finne et kupp på et garasjesalg. Noen ideelle organisasjoner holder et årlig “vårrengjørings” garasjesalg. Eller klubben din kan også holde et salg to ganger i året, en om våren og deretter igjen om høsten. Medlemmer av organisasjonen din kan spare ting hele året og samle mange ting å donere til saken. De fleste medlemmer er vanligvis veldig glade for å bli kvitt de unødvendige gjenstandene.

Alle som noen gang har gjennomført et garasjesalg vet at de krever mye planlegging og arbeidskraft, men belønningene kan være betydelige. Klubben din bør planlegge for det i god tid og tillate omtrent en måned å samle alle donasjonene og forberede salget.

Tips for et vellykket Fundraising Garage Sale

Før salget

Ta kontakt med byen din for å finne ut om du må ha tillatelse til å holde et garasjesalg. Spør om det er forskrifter for når og hvor du kan plassere skilt for å annonsere garasjesalget ditt. For eksempel forbyr noen byer å sette skilt på lysstolper.Kunngjør salget for gruppen. Fortell dem når og hvor det vil bli holdt, og når og hvor du skal levere donasjoner. Bestem om varer vil bli priset av personen som donerer dem eller av arrangørene. Angi en person som har ansvaret for å motta donasjonene, og velg et sted å lagre donasjonene

Annonsering – Planlegg annonseringen i god tid for å sette rubrikkannonser i lokalavisene. Send pressemeldinger til din lokale avis og radiostasjoner. Plasser flygeblad på offentlige steder som dagligvarebutikker, biblioteker, bokhandler, skoler og kirker. Natten før salget plasserer du plakater og skilt på gaten som annonserer salget ditt. Sørg for å ta ned skiltene og plakatene etter salget.Beredskapsplan – Det er best å planlegge å holde salget i alle slags vær. Prøv å holde salget innendørs eller under presenninger. Du vil ha plassert reklame og engasjert tjenestene til dine frivillige for en bestemt dag. Hvis du må avbryte salget på grunn av været, har du mistet annonseringen, og frivillige er kanskje ikke tilgjengelige senere.

Priser i garasjesalg – Prisen bør være i runde tall. Dette vil gjøre pris og salg mye enklere. Du kan kjøpe forhåndsdefinerte prisklistremerker i kontorrekvisita-butikker eller lage dine egne på en skriver. Generelt sett bør varer i god form prises til en tredjedel av utsalgsprisen. Selvfølgelig vil det være forventninger. For eksempel kan det være lurt å prise bøker med hardcover til 2,00 dollar stykket, uansett utsalgspris. Eller det kan være lurt å pris CDer, DVDer og kassetter til $ 2,00 hver. Du bør gruppere like varer sammen under salget og selge dem alle for samme pris med mindre annet er merket.

Nødvendig rekvisita – Bord, stoler, paraplyer, skjøteledninger, klesstativ, esker, plastposer.

Salgsdagen

Ha så mange frivillige tilgjengelig som mulig. Du trenger folk for å hjelpe kjøpere og holde ting i gang. Du trenger folk til å ta pengene og gi sikkerhet. Du vil kanskje tilby å levere varer hvis gruppen din har tilgang til en villig person med en lastebil. Vær oppmerksom på at du vil få “tidlige fugler” dukke opp, så prøv å være klar til å selge opptil en time før den annonserte starttiden. For å få inn forbikjøringstrafikk kan du få frivillige til å holde opp skilt på nærliggende gater

Ha et utsjekksbord med stoler slik at de frivillige kan sitte. Ved bordet har du plastposer, esker, saks, en målestokk, målebånd og innpakningsartikler som aviser. og tape Sørg for at du har tilgang til strøm, slik at kjøpere kan teste varer. Vis verdifulle gjenstander som smykker ved utsjekkingstabellen for å unngå at de blir stjålet. Du kan bruke en kasse eller en pakke til å holde pengene. En koffertpakke anbefales av sikkerhetshensyn. Sørg for at pengene dine aldri blir bevart. Har mange endringer i små regninger i begynnelsen og gjennom hele salget. Du vil uten tvil motta mange tjue dollarregninger. Ta bare kontanter, med mindre du er villig til å ta en sjekk fra en person som er kjent for deg.

Hvis salget holdes i en privat bolig, ta forholdsregler mot tyveri fra kjøpere. Ikke la kjøpere komme inn i hjemmet, og sørg for at ting utenfor som ikke er til salgs ikke blir stjålet. Kjæledyr bør også være låst. Når kontanter bygger seg opp gjennom dagen, ta den inn for å holde den trygg.

Salgstips for å maksimere salget og skaffe mer penger

Gi kundene beskjed om at salget ditt er en innsamlingsaksjon. Sørg for at skiltene dine sier hva du samler inn penger til. Det kan være lurt å lage et displaybord ved utsjekkingstabellen som gir informasjon om organisasjonen og årsaken. La de frivillige bruke klubbens t-skjorter eller uniformer, hvis du har dem, så får kundene vite hvem som jobber med salget.

Bestem deg på forhånd om du vil prute på priser. Forvent at kundene dine vil prute. Det kan være lurt å fortelle kundene at du ikke kan senke prisene før på ettermiddagen. La kundene dine vite at salget ditt er en innsamlingsaksjon, og fortell dem hvordan pengene som salget bringer inn vil bli brukt.

Ytterligere måter å tjene penger på et gårds salg

Ha en donasjonskrukke ved utsjekkingstabellen for å samle inn donasjoner.

Hold en tombola for en spesiell vare. Du kan vise det faktiske elementet eller et bilde av elementet du lotter. Selg billetter under hele salget og få loddtrekningen på slutten av salget. Eller selg tombola -billetter til en tombola som slutter på et senere tidspunkt.

Selg bakevarer, hamburgere, pølser, chips, brus, kaffe, te, flaskevann, godteri, etc.

Selg produkter organisasjonen din har produsert for eksempel kokebøker, kalendere, CD -er, skjorter eller andre spritartikler.

Selg innsamlingsprodukter som kakedeig, godteri, innpakningspapir og mer. Det er et stort utvalg av varer tilgjengelig fra innsamlingsselskaper som ideelle klubber og organisasjoner kan selge for å skaffe penger.

I tillegg til å skaffe penger, er salgsverk en god måte å øke bevisstheten om din sak og ideelle organisasjon. Hvem vet, du kan til og med rekruttere noen nye medlemmer under salget ditt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta