Hvordan holde en vellykket Basket Bingo Fundraiser

H

Bingo-innsamlingsarrangementer har eksistert i flere tiår. Det er fordi folk elsker å spille bingo og veldedige organisasjoner kan tjene flere tusen dollar på bare én kveld med bingo. Mange ideelle organisasjoner, klubber og skoler har årlige kurvbingo-arrangementer. Det er noen organisasjoner hvis kurvbingo-innsamlinger har blitt så populære og lukrative at de holder kurvbingo to og tre ganger i året.

Selv om organisasjonen din kan tjene så mye som $5 000 for en kveld med kurvbingo, krever det ganske mye arbeid og forberedelser bak kulissene for å gjennomføre en av disse innsamlingene.

Så hva er en kurvbingoinnsamling?

Basket Bingo er som vanlig bingo bortsett fra at premiene er alle kurver. Oftest er kurvene Longaberger-kurver. Kurvene er fylt med produkter som Longaberger tilbehør, gavekort, stearinlys, scrapbooking rekvisita, skjønnhetsprodukter, gourmetmat osv. Hver fylt kurv kan være verdt flere hundre dollar. Dette er et stort trekk for pengeinnsamlingen din.

Den typiske kurvbingoinnsamlingen varer fra tre til fire timer. Å holde dem på en lørdag ettermiddag eller kveld er gode tider.

Elementene i en typisk Basket Bingo Fundraiser er:

Inngangsbilletter

Inngangsbilletter selges vanligvis for $20,00 ved døren eller $18,00 på forhånd. For denne prisen mottar hver deltaker en bok med bingoark som passer til 20 spill med bingo. Du selger ekstra spillbøker for $5,00 hver. Noen vil kjøpe ekstra ark for å øke oddsen for å vinne i hvert bingospill. Du kan også ha et par spesielle bingospill som folk betaler ekstra for. Du bør ha som mål å selge mellom 100 og 200 inngangsbilletter. Hvis du selger 125 billetter for $20,00 vil et stykke bringe inn $2500. Ved å holde utlodninger og selge mat under arrangementet kan du få inn mer penger til organisasjonen din.

Utlodning premier

I tillegg til premier for hvert bingospill, kan du også holde utlodning av en spesialpremie. Du kan forhåndselge loddsalget og selge flere under arrangementet for et beløp som $1,00 eller $5,00 per billett. For å maksimere inntektene dine bør du annonsere premien og forhåndsselge billetter. Ikke kreve at vinneren er tilstede under trekningen. Utlodningspremien trenger ikke å være en kurv, men bør være en fin premie med en høy dollarverdi. Longaberger smijernsbord og tilbehør er bra for loddsalg.

Utlodninger om pengepremier. 50/50 utlodninger er også en god måte å samle inn mer penger på under en kurvbingoinnsamling. Med en 50/50 utlodning selges billetter vanligvis for $1,00. På slutten av loddtrekningen trekkes ett lodd og vinneren mottar femti prosent av det totale beløpet som samles inn ved salget av billettene. De andre femti prosentene av potten beholdes av organisasjonen din.

Dørpremier

Du kan også ha dørpremier som du holder tegninger til under arrangementet. Gi alle som kjøper billett til arrangementet én lodd for hver premie. Dørpremiene er vanligvis småting.

Mat og forfriskninger

Snackbarer og konsesjoner. Siden arrangementet vil vare i tre til fire timer bør du ha forfriskninger tilgjengelig for kjøp. På noen kurvbingo-arrangementer serveres det en buffélunsj som deltakerne betaler ekstra for. Du kan samle inn mer penger ved å donere mat. Det kan være lurt å gi én gratis drink til alle som har kjøpt billett. Bakesalg er også gode inntekter under bingoinnsamlinger.

Profesjonell Bingo Caller og Bingo rekvisita

En profesjonell bingooppringer anbefales fordi det krever en person med erfaring og bingoutstyr for å kjøre en kveld med bingo. Du vil også trenge en seremonimester for å ha ansvar for å gjøre kunngjøringer og holde aktivitetene i gang.

Premiekurvene

Du må ha en unik gavekurv som premie for hvert bingospill. Longaberger-kurver er gode å bruke fordi de er samleobjekter. Det er mange Longaberger-kurvsamlere som ellers kanskje ikke er bingospillere, men som kommer til arrangementet ditt for å få sjansen til å vinne en kurv. Mange Longaberger-kurver er også laget med et formål, så det er enkelt å fylle dem med varer basert på et tema. For å tjene penger på innsamlingen din bør kurvene og premiene doneres. Du kan kontakte en lokal Longaberger salgsrepresentant som kan selge deg kurvene og gi deg råd om hvordan du fyller dem. Å samle inn penger for å kjøpe kurvene, eller få dem donert, og fylle dem vil ta tid og penger. Hvis organisasjonen din er en skole, kan du tildele hver klasse et kurvtema og be familiene til elevene sende inn varer for å fylle kurvene.

Realistisk sett vil det ta et par måneder med arbeid for å holde en kurvbingoinnsamling. Du må først avgjøre om du vil være i stand til å sette sammen et team av frivillige som er villige og i stand til å gjøre det. Etter at du har satt sammen laget ditt, må du få beskjed om at du trenger donasjoner av kurver, penger og premier. Du må også velge sted og dato for innsamlingen. Da vil du være godt i gang med en vellykket kurvbingoinnsamling.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta