Hva er måtene å forbedre fundraising? En innsikt

H

Giverhåndtering er aldri lett uansett hvor lett det kan virke; det er alltid noe informasjon du må få og noe du må dele for å lære noen av de beste måtene å gjøre det på.

I de mange tingene om donorforvaltning er det som teller å være det viktigste av alt å forbedre innsamlingen og å sette seg inn i ferdighetene til alt for de beste resultatene. Her i denne artikkelen er måtene du må følge og tenke på for å forbedre innsamlingsprogrammet for din ideelle organisasjon eller kirke.

1. Vær gjennomsiktig med dine givere – Selv om dette kan virke som et åpenbart poeng, er det vanligvis det som blir ignorert mest, og det viktigste av alt. Det som er viktig med åpenhet er at giverne dine kan stole på deg med alt – fra planene dine til våre ideer og ideologier. Dette er også et viktig poeng å merke seg fordi bare når de stoler på deg, vil de kunne forvalte pengene sine godt, og du må kunne vise dem at du gjør det. Med ‘gjennomsiktig’ mener vi både finansiell og programgjennomsiktighet.

Økonomisk åpenhet: Du vurderer kanskje ikke økonomisk åpenhet som et viktig poeng, men dette bør definitivt stå på listen over viktige ting. Det anses som viktig å slippe et notat av og til som viser hvordan du fordeler pengene dine, men giverne dine kommer ikke til å sitte og lese gjennom det lange dokumentet. Sørg for at du gir giverne dine en enkel måte å fordøye hvordan du investerer pengene sine. Lag en graf, et diagram, en infografikk osv. Og hvis det ser ut som om du brukte mer penger på å samle inn penger enn forventet, kan du forklare hvorfor. Giverne dine elsker oppdraget ditt, og å gi dem en titt bak gardinen skaper en følelse av tilhørighet og teamarbeid.
Programgjennomsiktighet: Programgjennomsiktighet handler om IMPACT. Hvis du kan vise giverne hvilken innvirkning pengene deres har på å endre livet til de du tjener eller hvor pengene har påvirket, kan du være sikker på at du har gjort tingene dine riktig. Lag årlige rapporter som viser grafene over hvor langt du har kommet med støtten, i mellomtiden og nevner nøyaktig hvor du vil ha flere endringer og hvor du streber etter å oppnå mer.

2. Optimaliser vår donoropplevelse – Giverne dine burde ikke være der bare ett år eller bare en periode, og det er bare mulig hvis du klarer å optimalisere giveropplevelsen og overbevise dem om at det er ting som hjelper deg å bli i kontakt i mer enn en donasjonsperiode. Prøv tilpasning (som definitivt ikke lenger betyr bare hei og fornavnet); Det anbefales alltid å holde kontakten med giverne gjennom e -post, brev og telefonsamtaler. Du kan segmentere basert på siste gavebeløp, siste gavedato, en bestemt kampanje – hva som helst. Og opprett deretter meldinger om innsamling rundt hver kategori.

3. Kontroller systemene dine – Trodde du at dette ikke er viktig? Feil!!! Et av de viktigste punktene som må vurderes for å forbedre innsamlingen er å revidere systemet ditt – revisjon på slutten – bruke det riktige settet med verktøy og de riktige teknikkene. Hold revisjonen upartisk og hold den klar – dette vil hjelpe deg å forstå hvor langt du har kommet med innsamlingsprogrammet ditt, og nøyaktig hvor langt du vil kunne gå med det.

Innsamling av penger til kirker, veldedige organisasjoner og ideelle organisasjoner er det som gir størst fordel, og en økning i funnene over en bestemt periode er akkurat det de streber etter. Det anbefales derfor at du bruker disse tipsene nevnt ovenfor og lager et utkast til nye ideer og planer for en økning i midlene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta