Hva er forutsetningene for en effektiv Salesforce-konsulent?

H

Bedrifter leter nå desperat etter Salesforce-konsulenter for å oppfylle deres Salesforce-utviklingsbehov. Det er visse nøkkelegenskaper å se nærmere på før du velger riktig Salesforce-partner. De må kunne kommunisere produktivt og må ha dyp kunnskapskompetanse og innovative ferdigheter.

Lytteferdigheter

En Salesforce-konsulent må være en god lytter generelt. De må være i stand til å forstå forretningsmålene dine og må også være raske nok til å fange ideene dine og oversette det til design. Be om dokumentasjon slik at du kan være sikker på om de har kommet frem til den riktige konklusjonen om Salesforce-utviklingsbehovene til din bedrift. Fleksibilitet er et annet viktig aspekt å se nærmere på. Sjekk om din Salesforce-konsulentpartner er klar til å tilpasse seg eventuelle endringer som kan skje i fremtiden for dine forretningsbehov. Jo fleksible konsulentene er, jo flinke blir de.

Kunnskapsspesialister

Det er et viktig aspekt i Salesforce-utviklingen. Det er et grunnleggende krav at du bør velge kunnskapsekspertene i henhold til forretningskravene dine. Kunnskapsekspertene er kategorisert i tre.

De er,

• Administrator

• Utvikler

• Implementeringseksperter

Administratorer

En Salesforce-sertifisert administrator vil være ansvarlig for effektiv administrasjon og vedlikehold av dine Salesforce-utviklingskrav.

• Ansvarlig for sikkerhet og brukerstyring

• Ta vare på hovedtrekkene i tjeneste- og salgsskyen

• Arbeidsflytautomatisering og godkjenninger

Utviklere

Force.com-sertifiserte utviklere vil være ansvarlige for å veilede deg mot design og utvikling av en konstruktiv datamodell.

Andre funksjoner til force.com-sertifiserte utviklere inkluderer,

• Følg beste praksis for å bygge tilpassede applikasjoner

• Identifisere brukstilfeller

• Evaluering og konfigurering av sikkerhetsinnstillinger

• Forbedring av forretningslogikken

• Tilpasning av brukergrensesnitt

Implementeringseksperter

Implementeringseksperter har spesialisert kunnskap om å håndtere utfordringene ved implementering av kundesentriske løsninger.

To typer implementeringseksperter er vanligvis tilgjengelige med et Salesforce-konsulentselskap.

• Sertifiserte salgsskykonsulenter

• Sertifiserte tjenesteskykonsulenter

Salgsskykonsulenten tar seg av utformingen av applikasjonene samt salgs- og markedsføringsløsninger. De er også involvert i tilpasningen av brukergrensesnittet for å øke produktiviteten og også skreddersy de analytiske løsningene for å holde styr på nøkkelberegningene. Service Cloud Consultants fokuserer hovedsakelig på å designe og bygge løsninger med tanke på langsiktig suksess. Disse konsulentene designer kundekontaktsenterløsninger som hjelper til med å inkludere funksjoner som kunnskapsbaser, kundeportaler og partnerportaler.

Kreative løsningsleverandører

Salesforce-konsulentpartnere må kunne levere en kombinasjon av beste praksis sammen med innovative ferdigheter. Hver virksomhet vil ha sine egne individuelle krav og konsulentene er ansvarlige for å levere løsninger som er unike og i stand til å maksimere effektiviteten.

Stabilitet

Bedriftsstabilitet betyr også dets pålitelighet. Sjekk hvor lenge selskapet driver forretninger og få mer informasjon om attester fra kundene de har handlet med. En vinnende merittliste betyr at Salesforce Consulting Company du har valgt vil være i stand til å levere dine behov innen mer enn ett løsningsområde.

Rykte

Det er ønskelig å sjekke om selskapets omdømme er troverdig eller ikke. For å sjekke om de har problemer med kundetilfredshet, er det bedre å be om referanser med en gang. Dette vil sørge for at du har tatt den riktige avgjørelsen ved å velge ditt Salesforce-partnerselskap.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta