Fundraising Ideer for en servicehund

F

Hvis du er i ferd med å skaffe deg en servicehund, er en av de første tingene du bør begynne å tenke på å skaffe penger, siden denne investeringen kan koste tusenvis av dollar. Kostnaden for disse dyrene avhenger sterkt av programmet – noen av dem er gratis for kvalifiserte familier med lav inntekt, men de gratis har vanligvis ventelister som kan ta år før du blir matchet med en hund.

Den gjennomsnittlige servicehunden koster mellom $ 20- $ 30k med programmet som ber føreren om å dekke omtrent $ 10- $ 15k av kostnaden (avhengig av programmet). Dette er en enorm sum penger for mange familier og enkeltpersoner som desperat håper på hjelp. Noen mennesker blir til og med motet av kostnaden og gir opp å prøve å få en av disse hundene helt.

Selv om det kan virke umulig, er det mange måter å skaffe de nødvendige pengene på, men det er viktig å sørge for at du kan eie en hund økonomisk og kan ta på deg alt ansvaret etter at du har fått din kamp.

Hvis du vet at du har økonomisk råd til en hund, er det flere ideer om innsamling for å kompensere for kostnaden for servicehundens trening:

– Venner og familie – De fleste vil begynne å be venner og familie om støtte. Du kan opprette en gofundme.com- eller firstgiving.com -konto og legge den ut på Facebook og sosiale medier som beskriver situasjonen din og spørre om noen kan hjelpe deg.

– Donations Jar – Lag flygeblad som forklarer situasjonen din, og fest dem til en krukke. Spør lokale bedrifter, skoler og kirker om du kan plassere donasjonsbeholderen på en teller der besøkende regelmessig besøker at du kommer og henter ukentlig.

– Selg noe håndlaget – Lag små nøkkelringer, flettede armbånd, hundehalsbånd, alt som er veldig enkelt å lage og som ikke koster mye penger sammen med små infokort om din situasjon. Deretter går du til lokale bedrifter (kjøpesentre, dagligvarebutikker, flyplasser, festivaler) og deler ut dine håndlagde varer som ber folk om donasjoner. Folk reagerer godt på dette ettersom de føler at de får noe igjen, sammen med å hjelpe noen.

– Opprett en Etsy -butikk – Hvis du er flink, kan du lage noe å selge på Etsy.com – sørg for at du i informasjonsdelen beskriver situasjonen din og la folk få vite at kjøpet er for en god sak og vil hjelpe noen i nød.

– Bilvask – Gå til lokale skoler og forklar situasjonen din og spør om barna kan ta på en bilvask til din fordel.

– Skriv brev – Kirker elsker å hjelpe de som trenger det. Skriv et brev til noen kirker og spør om de kan hjelpe deg med å sponse deg. Mange ganger vil kirken kunngjøre for hele menigheten under gudstjenesten og be om donasjoner.

– Eagles, Boys & Girls Scouts – Kontakt lokale gutter/jentespeidere og spør om de kan sponsere deg. Eagle Scouts elsker også å hjelpe de som trenger det – hvis du finner noen som jobber med sertifiseringen, kan de være villige til å hjelpe deg med å planlegge hele innsamlingen og gjøre mye av beinarbeidet for deg.

Mer kreative og festlige ideer for å skaffe penger:

– Bake salg
– Hjemsøkt hus
– Tilberedning
– Cake Walk
– Bildetaljer
– Brettspill turnering
– Hundesitting
– Fisk yngel
– Dodgeball -turnering
– Ansiktsmaling
– Garasjesalg
– Iskrem sosialt
– Utendørs filmkveld
– Pizzafest
– Utklippsbokfest
– Skatefest
– Stille auksjon
– Talentkonkurranse
– Trivia -kveld
– Hagesalg
– Hundevask

Det er viktig å sørge for at du følger eventuelle instruksjoner angående donasjoner med programmet ditt (hvis det er noe). Hvis du er på SSDI eller SSI, vil du forsikre deg om at disse donasjonene ikke teller som din inntekt, da det kan påvirke din kvalifisering.

Hvis donasjoner blir sendt direkte til programmet, må du sørge for at de er tydelig rettet til deg eller oppgi “på” navnet ditt “. Hvis du har donasjonene sendt direkte til programmet, kan du også spørre hva som skjer med pengene hvis du ikke får en hund fra dem.

Ikke bli motløs eller la dette være en skremmende oppgave, innsamling av penger kan være mye moro og en fin måte å møte nye mennesker på!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta