Førskoleinnsamling: Sett opp en bamse-piknik

F

Mange mennesker sliter med oppgaven med å tenke på innsamlingsideer i førskolealder som vil hjelpe dem med deres økonomiske problemer. Er du i samme posisjon akkurat nå? Da trenger du ikke å bekymre deg for mye fordi det hjelper aldri å bekymre deg. Ta en titt på innsamlingsideen som jeg vil presentere i denne artikkelen, og prøv den ut selv.

Når du setter opp et førskoleinnsamlingsarrangement, må du finne på noe veldig interessant og morsomt slik at du kan oppmuntre folk til å komme bort og bli med. Gå på bamse-piknik. Denne er en sikker hit for små barn. Å organisere dette vil være enkelt, men det du kommer på vil definitivt være mye moro. Foreldre og barn kan bruke dette som et sted for å tilbringe tid sammen og styrke bånd. Pikniken din kan gjøres innendørs, inne i en hall eller hjemme hos noen. Hvis du foretrekker å ha litt frisk luft, kan du ha dette i en hage eller en park, men sørg for å sjekke værmeldingene på forhånd slik at du kan planlegge arrangementet ditt på en dag som vil være fylt med skyer og godt solskinn.

Forbered invitasjoner. Hell ut alle dine kreative juicer på disse, slik at du kan få dem til å se veldig bra og tiltalende ut. Du trenger ikke anstrenge deg for mye. Du kan bruke en datamaskin. Biter av klipp og lim lar deg enkelt produsere noe helt bedårende. Adresser hver av invitasjonene dine individuelt til hvert barn og minn dem på å ta med sine koseligste og søteste bamser. Du kan samle inn penger fra dette arrangementet ved å belaste en fast donasjon fra hver enkelt deltaker. Prøv å be om hjelp fra foreldre, da de kan være villige til å donere mat og drikke til arrangementet ditt. Denne innsamlingsideen har kanskje ikke muligheten til å generere tusenvis av dollar for deg, men du kan jobbe med å gjøre den mer unik og interessant. På denne måten kan du øke lønnsomheten.

Organiser arrangementet ditt riktig. Når gjestene dine ankommer, gi hver av dem to navneklistremerker. Den ene ville være for dem å bruke og den andre ville være for bamsene deres. Samle alle barna rundt og la dem sitte på tepper med teddybjørnene sine. Noen barn foretrekker kanskje å sitte på fanget til foreldrene. Lag et program som involverer forskjellige morsomme og energigivende spill, slik at du kan skape en morsom og spennende opplevelse for gjestene dine. Noen av tingene du kan inkludere i programmet ditt vil være å synge sammen med Ted; passere Teddy; lag en teddymaske; og kaste bamsen.

Annonser ditt arrangement og sørg for at alt som trengs er klart for arrangementet, slik at du ikke har dead airs i midten. Gi barna den moroa de ønsker og foreldre muligheten til å tilbringe litt kvalitetstid med barna sine.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta