Fordelsauksjoner – tre gratis innsamlingselementer til veldedighetsarrangementet ditt

F

Når du ønsker å skaffe penger til veldedige formål, vil du finne varer som folk vil by på som vil koste deg veldig lite på forhånd. Jo mer penger du kan spare på donerte varer, desto mer penger går til selve veldedigheten, så hvorfor ikke vurdere ting som koster deg absolutt ingenting? Disse tre elementene kan skape spenning og tjene deg store dollar for ditt veldedige arrangement.

1. Selg muligheten til å kaste ut den første ballen på et baseballkamp. Ikke bare er dette noe folk vanligvis ikke får sjansen til å gjøre, men du kan ordne dette med et lokalt baseballlag uten kostnad. Den ekstra fordelen er at teamet får delta i støtten til din veldedige organisasjon, og det vil komme ytterligere lokal annonsering for din sak når kunngjøreren forklarer hvordan denne personen fikk muligheten til å kaste den første banen.

2. I likhet med det første elementet, selg sjansen til å synge nasjonalsangen på et sportsarrangement. Dette er en spennende mulighet for alle som ønsker å vise frem sin sangevne og støtte et godt formål, og igjen er det ekstra gratis annonsering når kunngjøringen kommer om sangeren og deres støtte til veldedigheten.

3. En annen verdifull gjenstand er en blokk med reserverte seter for alle skoleforestillinger i et år. Enten det gjelder en bestemt skole, eller bare for å få en skolens engasjement, er det et enkelt element for dem å tilby og har stor betydning for foreldre for venner av studenter. En ekstra bonus er å kaste inn en reservert parkeringsplass. På den måten vil folk som støtter veldedigheten din føle seg som VIP -er ved hver skoleforestilling.

Enhver av disse elementene kan være gode ideer for din veldedige auksjon og kan skaffe mye penger og bevissthet for årsaken.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta