Fire internettstrategier for innsamling

F

Internett tilbyr en plattform og et sett med kommunikasjonsverktøy som er verdifulle for alle ideelle organisasjoner i dine innsamlingsaktiviteter. Dine givere og potensielle givere bruker ofte Internett for å sjekke organisasjoner før de forplikter seg. Internettkommunikasjonsplanen din kan inneholde flere inngangspunkter – ditt nettsted, Facebook -side, blogg, nyhetsbrev via e -post, registrering på forskjellige portaler, online fotogallerier, YouTube og andre sosiale medier. Å bruke internett effektivt betyr ikke bare å stikke på en “DONER NÅ” -knapp. Her er noen strategier du bør vurdere:

  • Bygg troverdighet: Nettstedet ditt skal gi folk tillit. Sørg for at innholdet er oppdatert, at det ikke er dårlige lenker, og at nettstedet er attraktivt og enkelt å bruke. Nettstedet er ditt viktigste kommunikasjonspunkt for den besøkende.
  • Bygg relasjoner: Hold kontakten med folk som besøker nettstedet regelmessig gjennom nettstedet ditt, Facebook -siden og nyhetsbrevet på e -post. Inkluder spesifikke “Calls to Action” som vil oppmuntre folk til å komme tilbake ofte og samhandle – registrer deg på adresselisten din, still et spørsmål, doner, meld deg frivillig eller engasjer deg på en eller annen måte.
  • Bygg donasjoner: Inkluder en metode for folk å donere på nettstedet ditt, for eksempel med en PayPal “Doner” -knapp eller andre donasjonsmetoder. Inkluder forskjellige donasjonsnivåer slik at en person kan gi en liten donasjon mens du bygger opp forholdet og deres komfort med organisasjonen din. Sett opp en automatisk “Takk” e -post – men følg også opp med andre e -poster og rapporter om hvordan donasjoner blir brukt.
  • Lag listen din: Listen din er en kraftig ressurs for organisasjonen din. Bruk internett til å bygge opp listen din gjennom å få folk til å melde seg på nyhetsbrevet på e -post, legge inn e -posten for å be om å laste ned en rapport eller artikkel, eller registrere deg for et nettbasert webinar eller delta på et arrangement. Sørg for å bruke ikke-internett-metoder for å bygge listen din, inkludert å legge til et “registrer deg for vårt nyhetsbrev” i e-postens signaturfil.

Del internettkommunikasjonsplanen din med menneskene i organisasjonen din. Mange av dem bruker kanskje Facebook eller andre sosiale medier. Be dem om å henvise potensielle interesserte venner og kolleger til nettstedet og be dem om å koble til deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta