Et IT -konsulentfirma som er perfekt for et bioteknologisk firma – 7 tegn

E

Små og mellomstore Biotech -selskaper har ikke de økonomiske ressursene som deres større farmasøytiske kolleger har. Dette betyr at de må være enda smartere i hvordan de bruker. Større selskaper har dypere lommer for prosjektene sine, mens bioteknologiske oppstart og mellomstore bedrifter må finne investorer hvis de ikke har nok i FoU -budsjettet. På grunn av budsjettbegrensninger må de små til mellomstore bioteknologiselskapene finne kreative metoder for å bruke sine begrensede ressurser mens de vokser virksomheten. Den mest effektive måten for dem å gjøre dette på er å sørge for at selskapet de ansetter er en god langsiktig kamp. Når du ser etter et informasjonsteknologifirma å ansette, bør bioteknologiske selskaper se etter syv store tegn.

Et rådgivningsselskap for informasjonsteknologi som virkelig forstår og omfavner deres Biotech -kunders behov, bør ha erfaring og kunnskap om å betjene bioteknologibransjen. Vi tror det er syv trekk som en vellykket IT -partner bør ha:

1. De bør ha forståelse for bioteknologiindustrien og spesifikke behov som kan komme opp, for eksempel forskriftskrav, behov for kliniske studier, GMP -standarder, HIPAA (i noen tilfeller), FDA -samsvar, ISO -sertifiseringer, beskyttelse av forretningshemmeligheter, leverandørforhold med proprietære produsenter av laboratorieutstyr etc.

2. De bør ha en lederbakgrunn og mange års erfaring i bransjen (over 10 er et godt antall). De bør kunne jobbe med ledere på C-nivå og linjearbeidere, slik at de kjenner behovene i frontlinjen, så vel som behovene til en vekstvirksomhet på et høyt nivå.

3. De må være lydhøre og smidige. I bioteknologibransjen er innovasjon sentralt, og å komme seg raskere ut på markedet betyr å nå lønnsomhet tidligere og dermed ha mindre behov for å få ytterligere finansieringsrunder. Med andre ord er en smidig respons lik tid og penger spart.

4. De må jobbe tett og strategisk med selskapet. De skal ikke bare være vaktteknikere som kommer og fikser ting uten å se det store bildet. Det er to forskjellige behov innen hvert bioteknologisk selskap: administrativ og forskning. Derfor må teknikere kunne holde datamaskiner i drift for administrasjonsformål, men må også være teknologisk strategiske nok til å utnytte kunnskapen om teknologi til profitt; slik at kundene deres kan øke produktiviteten, redusere kostnadene og komme seg ut på markedet raskere.

5. Et informasjonsteknologifirma som har sine kunders beste i tankene, vil konsekvent tenke på kostnadsbesparelser. Basert på deres mangeårige erfaring, vil et veteran IT -firma ha flere metoder for å redusere eller til og med eliminere ekstra kostnader for utstyr, arbeid eller tid for klienten. Dermed, ved å velge en IT -pengesparende ekspert, vil klienten kunne spare på utgifter.

6. Et effektivt IT -firma vet hvordan de finner kreative løsninger på et nåværende nettverksproblem som en klient kan ha, og kan til og med forutse relaterte problemer i fremtiden og forhindre at det skjer.

7. Et informasjonsteknologifirma som er kjent med nyansene knyttet til proprietært laboratorieutstyr, kan forstå at de er produsert annerledes og at de er unike i driften. Noen er for eksempel frittstående enheter, noen jobber i et aktivt katalogdomenemiljø, noen opererer i et kvasi-domenemiljø, og noen har veldig slapp sikkerhetsbeskyttelse som bør korrigeres. IT -firmaet vil også forstå at de alle krever grundige sikkerhetsgjennomganger og muligens sikkerhetsendringer for å integrere det i bedriftsnettverket.

Som eier av et IT -konsulentselskap i San Diego har jeg hatt muligheten til å jobbe med en rekke San Diego -baserte bioteknologiselskaper. Ofte er smertene og behovene de deler med meg veldig like. Tross alt driver de alle med å bringe produktene sine på markedet før, de vil at det skal gjøres riktig første gang og gjøres kostnadseffektivt. Noen sier at med denne økonomien må vi gjøre mer med mindre. Jeg sier, du bør gjøre mer med mindre – alltid!

Å være godt kjent med bioteknologisektoren gir ikke IT-konsulentselskapet lisens til å overbelaste sine Biotech-klienter. En god informasjonsteknologipartner vil ha et godt håndtak av menneskelige ressurser på teamet sitt for å tilordne den nødvendige ressursen på passende måte når den kompetansen er nødvendig på et prosjekt.

Et IT -firma som er dedikert til deres klient, etablerer et forhold til dem som er mer et partnerskap. I stedet for å merke klienten som bare en annen konto, går et IT -konsulentselskap som virkelig bryr seg om kundens beste, den ekstra milen for dem. Her i San Diego fikk vi en gang en telefon fra en klient som hadde et problem med den bærbare datamaskinen. Han kunne ikke få det til å fungere og hadde en viktig presentasjon på et ledermøte å gjøre. Vi tok den bærbare datamaskinen hans, fikset den for ham og leverte den til møtet hans akkurat i tide. Klienten vår var veldig fornøyd, og det var vi også.

Den perfekte informasjonsteknologipartneren for et teknologi-, forsknings- og utviklingsorientert selskap er en som kan dra nytte av IT og hjelpe kunden med å bevege seg smidig med markedet, få produktene sine til å markedsføre tidligere og, viktigst av alt, gjøre mer med mindre.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta