EB-5 Visa-konsulentfirmaer – å bruke eller ikke å bruke?

E

Med en slik økonomisk nedgang i USA de siste årene, blir utenlandsk kapital stadig mer ettertraktet. Evnen til å stole primært på innenlandske investeringer og finansieringskilder har satt bedrifter og selskaper i en vanskelig situasjon. Utviklere vil vite hvordan de kan bli et statlig godkjent EB-5 Regional Center og tiltrekke seg denne utenlandske kapitalen, mens utenlandske EB-5 visumsøkende investorer ønsker å vite nøyaktig hvilket Regional Center de bør investere i og hvordan – hva er den sikreste investeringen med minst risiko og best forventede resultater? – Det er spørsmålet.

Investeringen på $500 000 i et USCIS-godkjent regionalsenter gir den utenlandske investoren og investorens nærmeste familie (ugifte barn under 21 år) et EB-5 visa grønt kort. Forutsatt at investeringen enten direkte eller indirekte skaper 10 arbeidsplasser, administrerer utstedelse av et EB-5-visum permanent opphold i USA.

Selv om det høres enkelt nok ut – med mer enn 100 godkjente regionale sentre i USA – kan selve prosessen med å velge det rette være en vanskelig avgjørelse for enhver utenlandsk investor, spesielt når investorens kunnskap om hvert eneste regionale senter og hele EB-5-prosessen som helhet er mye mindre enn utmerket. Gitt at investeringen er i full risiko, er det en sjanse for at det valgte senteret ikke oppfyller kravene. I dette tilfellet mister investoren ikke bare sjansen til å få et EB-5-visum, men mister også pengene sine.

Å kun stole på et regionalt senters annonsering eller forventede resultater er en risikabel virksomhet, og mange regionale sentre oppfordrer investoren til å jobbe direkte med dem for å investere i programmet deres. Dette kan vise seg å være en sterk ulempe for investoren og investorens beste. Hvis et regionalt senter unnlater å rapportere eller gir feilaktig informasjon, kan det sette investoren i en ugunstig posisjon. Derfor er det veldig viktig å undersøke og sammenligne alle alternativer. En måte er spesielt ved å bruke et konsulentfirma. De mest anerkjente konsulentfirmaene spiller en stor rolle i å fungere som en type objektiv rådgiver i EB-5-prosessen; å gi due diligence-rapporter, økonomiske anslag, vurdere risiko, gjennomgå alle juridiske dokumenter og viktigst av alt overvåke prosjektet til det er ferdig, hjelper konsulenten i hovedsak med å fjerne de fleste byrdene for investoren.

De beste konsulentfirmaene består av et team av ikke bare ekspertkonsulenter, men inkluderer også finansspesialister, økonomer, SEC-advokater, immigrasjonsadvokater, forretningsadvokater, industriforskere og til og med markedsdirektører. Det er klart at denne typen arbeidsgruppe har den faglige bakgrunnen og ferdigheten som er nødvendig for å hjelpe den utenlandske investoren til å ta den klokeste avgjørelsen om hvilket regionalt senter de skal velge. Med mindre den potensielle utenlandske investoren omfatter utdanningen og ferdighetene til en advokat, forretningsmann og markedsfører, kan det være en plagsom oppgave å samle inn og vurdere alle relevante data.

Når du spør om å bruke et potensielt konsulentfirma er det viktig å bekrefte deres legitimasjon; å verifisere bedriftens suksessrate, spesielt ved å be om personlige vitnesbyrd fra tidligere kunder og også oppdage hvilke nasjonaliteter de har jobbet med, er nyttige typer informasjon når man stiller spørsmål ved firmaets praksis. Å stille spørsmål ved hvordan de blir kompensert kan også gi bevis for firmaets gyldighet; hvis de bare blir betalt av klienten, eller hvis de også mottar tilbakeslag fra visse regionale sentre i et forsøk på å fremme alle henvisninger. En annen kilde til troverdighet er å finne ut hvor mange regionale sentre kundene deres har brukt, jo høyere beløp – forutsatt at de har en høy suksessrate – vil generelt være et nøkkeltegn på at konsulentfirmaet er legitimt og har erfaring, noe som til syvende og sist er hva enhver investor ønsker.

Ekspertkonsulentfirmaet Exclusive Visas jobber med kunder med nasjonaliteter fra indisk, kinesisk, venezuelansk og til og med russisk. Det kommer ikke som noen overraskelse at de er det ledende konsulentfirmaet innen EB-5-visum på markedet i dag. Et nyttig verktøy for ganske enkelt å undersøke EB-5-programmet er www.eb5exclusive.com hvor det er ressurser til alle de siste EB-5-nyhetene, pressemeldingene og bloggene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta