Candy Bar Fundraisers – Fordeler og ulemper med dette innsamlingsalternativet

C

Enhver pengeinnsamling du velger vil ha fordeler og ulemper. Før du velger en skoleinnsamling, lær om fordelene og problemene ved hvert valg, slik at du kan finne det beste innsamlingsalternativet for skolen din. Å vite om potensielle problemer vil også hjelpe deg med å planlegge innsamlingen bedre og unngå mange vanlige problemer før de oppstår. Denne artikkelen vil diskutere problemene og fordelene forbundet med en candy bar fundraiser, slik at du kan avgjøre om dette er et godt pengeinnsamlingsalternativ for skolen din.

Candy Bar Fundraising fordeler

Skolen din vil finne at godteribar-innsamlinger har mange fordeler. Det er et lønnsomt pengeinnsamlingsvalg perfekt for nesten hvilken som helst skole eller organisasjon. Candy bar fundraisers er flott for idrettslag, klubber, organisasjoner og skolegrupper. Denne typen pengeinnsamling er vanligvis sett på videregående skoler og høyskoler.

Stort fortjenestepotensial

Godteribarsalg er et lønnsomt valg for enhver skole, men fungerer spesielt godt for små grupper. Mange skoler tjener så høyt som 50 % per salg med dette innsamlingsvalget.

Flott for små grupper

Små grupper har ofte problemer med å finne innsamlingsalternativer siden mange skoleinnsamlinger krever en stor minimumsbestilling. Skolen eller organisasjonen din kan arrangere en innsamlingsaksjon for godteri ved å kjøpe et godteri eller to, som ikke er for mye godteri for selv den minste organisasjonen. Dette betyr at enhver størrelse organisasjon kan delta i denne innsamlingstypen.

Lett å selge

Godteribarer er svært rimelige, noe som betyr at potensielle kjøpere vil være enkle å finne. De fleste har en ekstra dollar eller to som de kan bruke til å kjøpe godteribarer og støtte skolen din. Siden godteri er så rimelig vil du ha mange villige kjøpere.

Flott for studenter

Candy bar school fundraisers er også populære blant studenter. De fleste studenter vil heller selge godteri enn katalogartikler. Elevene liker å kunne kjøpe og selge godteri på skolen. Å la studenter delta i utvelgelsesprosessen for godteri vil gjøre dette populære innsamlingsvalget enda mer populært.

Ulemper med Candy Bar Salg

Candy bar fundraisers er et flott valg for pengeinnsamling, men de har noen ulemper. Fortsett å lese for å lære mer om noen av ulempene ved å selge godteribarer.

Penger kreves på forhånd

De fleste pengeinnsamlingsselskaper krever at du betaler for godteribarene dine før du mottar dem og begynner å selge. Dette betyr at skolen din må gjøre en innledende investering før innsamlingen kan starte. Også hvis skolen din ikke selger så mye som forventet, kan du sitte igjen med ekstra produkt som du allerede har betalt for og som ikke kan returneres.

Godteri kan gå tapt eller skadet

Hvis du ikke er forsiktig, kan godteriet gå tapt eller skades. I de varme sommermånedene må du beskytte godteriet mot å smelte. Du må også beskytte godteriet mot å gå tapt eller stjele. Mens du planlegger en innsamlingsaksjon for en candy bar school fundraiser, tenk på potensielle problemer som disse og finn løsninger slik at du kan selge alt godteri. Å samle inn pengeinnsamlingsinntekter regelmessig og holde produkter for elevene dine vil bidra til å beskytte dem mot produkttap.

Candy bar fundraising er et flott valg for skoleinnsamling. Både studenter og lærere vil sette pris på dette alternativet for skoleinnsamling. Å forstå fordeler og ulemper vil hjelpe deg å avgjøre om denne innsamlingen vil fungere for skolen din.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta