Bruke Facebook til å forsterke innsamlingen av årsskiftet

B

La oss finne ut hva som er hovedårsakene til at sosiale medier fungerer og hvordan du kan bruke dem til din fordel.

Gjenoppfinne sosialt image

Folk som er aktivt involvert i sosiale medier har gjenoppfunnet begrepet sosiale medier. Nå kan du gjenskape hele livet og personaen din på Facebook. Å støtte en sak er en av de edle handlingene, og folk på sosiale medier vil at andre skal se dem engasjere seg i veldedige organisasjoner. Spesielt å bruke Facebook til å være vert/promotere din egen innsamling blir sett på som både positivt og trendy.

Hvis du har publikum engasjert i sosiale medier, blir annonsen din oversatt med lett hastighet og spredt over internett. Folk vil bli sett på å promotere deg, de vil være en del av historien din. Og de vil at familien og vennene deres skal vite om det.

Oppsett av eksempel

En av grunnene til at Facebook er den beste plattformen for å starte kampanjen din er at de selv aktivt engasjerer seg i innsamling og støtte ulike årsaker. Facebook har vært ansvarlig for å bane veien for sosial innsamling. De promoterer og arrangerer sin egen innsamling også for å gjøre det til det mest ønskede miljøet for innsamling.

En nylig studie av Artez Interactive fant ut at peer-to-peer-kampanjer som er sterkt avhengige av folks interaksjon, var i stand til å generere en enorm mengde donasjonsstøtte fra Facebook selv.

Det er best å forstå fordelene med markedsføring som Facebook kan tilby. Det er kostnadseffektivt og effektivt samtidig. Forskning på hvordan andre organisasjoner brukte den sosiale plattformen for å få det beste ut av den.

Økende aksept for online transaksjoner

Med sikre onlinetransaksjoner på nett synes folk det er både behagelig og tiltalende å donere online. Det gir ikke bare lett tilgjengelighet, men også mye mindre papirarbeid for veldedige organisasjoner. I takt med at netthandel øker, får ideelle organisasjoner større sjanse for å få folk til å donere. Fra markedsføring til innsamling av donasjoner, alt kan administreres online.

Slik bruker du Facebook til din ideelle organisasjon:

·Reklame

Med innsikten i kraften i peer-to-peer-markedsføring, forstår mange ideelle organisasjoner hvorfor Facebook er en flott plattform for en slik kampanje. Prøv å bruke Facebook -annonsering ved å bruke et lite beløp på å øke innlegget ditt.

·Finner publikum

Du kan lage en tilpasset publikumsliste på Facebook for kampanjen din. Så prøv å ekskludere e -postlisten over dine nåværende støttespillere, og fortsett deretter og inverter den og ekskluder alle på den listen. Det du også kan gjøre er å laste opp e -postlisten din og bruke Facebooks målrettede målgruppemålretting for å lage et liknende publikum fra den.

·Optimalisering for andre enheter

Med et allerede optimalisert grensesnitt for mobile enheter og folk som bruker Facebook mange ganger om dagen på telefonen, trenger du innholdet ditt

·Online innlegg

Legg ut så ofte du kan på Facebook for å øke synligheten. Timing er nøkkelen, da det er mye annet innhold du må konkurrere mot. For å maksimere rekkevidden din, prøv å legge ut flere versjoner av handlingsfremmende oppfordring.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta