Bør ideelle organisasjoner bruke premier i Direct Mail -innsamling?

B

En premie er en liten gave som brukes til å oppmuntre til donasjoner. Du kan tenke på det som en bestikkelse for å få noen til å donere nå. Noen ideelle organisasjoner tror at en premie oppmuntrer til donasjoner. Dessverre kan premier ha motsatt effekt.

Folk som gir for å få en premie, er egentlig ikke givere. De vil ha premien, ikke den varme uklarheten ved å lage en gave.

Front-premie er gaver som sendes sammen med appell om penger. Postetiketter er et godt eksempel på en premium-premie. Når du mottar pakken med direkte post i posten, er etikettene inkludert.

Back-end-premier er gaver du mottar etter at du har laget en gave. Offentlige TV-stasjoner bruker ofte krus og t-skjorter som back-end-premier for givere.

Jeg oppfordrer små ideelle organisasjoner til ikke å bruke premier av flere årsaker:

o Premie vil koste penger. Du må finne finansiering for å dekke premien.

Noen donorer blir fornærmet hvis de tror at gaven deres brukes til å kjøpe premier. De vil heller at gaven går til programmer som forandrer folks liv.

o Givere som gir til vanlige direktemeldingsbrev gir vanligvis mer (i gjennomsnitt) enn de som gir som svar på en direktepostpakke med en premie.

God innsamling er basert på relasjoner. Vil du bygge et forhold til noen som forventer å få noe igjen når de gir en donasjon? Eller vil du heller ha givere som gir fordi de vil og fordi de tror på oppdraget ditt?

Selv om det kan være en tid at en premie kan fungere, bør små ideelle organisasjoner ikke bruke premie for innsamling.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta