Betyr belysning noe når en markedsføringskonsulent driver virksomhet?

B

Forskning har vist at det er ting en markedskonsulent kan gjøre på et første gangs, ansikt-til-ansikt møte som vil gjøre et godt førsteinntrykk og bygge relasjoner når de handler. Å vite hva du må og ikke må kan redde et salg fra å komme unna. Belysning er en svært viktig faktor.

Her er hvorfor…

Det er noen ting som fungerer bra, og det er noen strategier som er heldige, intuitive eller hva som helst.

Det første jeg vil anbefale: Når du møter folk, spesielt på en restaurant, kom alltid tidlig og sett deg på baksiden av restauranten, vendt mot alle andre mennesker i restauranten.

Personen som kommer for å møte deg vil være forpliktet til å sitte rett overfor deg, og det eneste de kan se er deg.

De kan kanskje høre ting som skjer i bakgrunnen, men de kunne faktisk ikke se noe; så du har 100 % av oppmerksomheten og i hovedsak en oppfatning av at du har fullstendig kontroll over miljøet.

Den andre tingen er at hvis du har et valg om hvor du skal ta folk, er det noen ting som vi faktisk vet er mer sannsynlig å selge.

Hvis du tar med folk til en restaurant som har svakt opplyst lys, er sannsynligheten for å få ja på slutten av ditt forslag, presentasjon, uansett hva det er, betydelig større enn om du tar med en person til en restaurant som er godt opplyst.

Hvorfor det?

For når belysningen er nede, utvider pupillene seg i størrelse. Så når du ser på prospektet ditt, ser du elever som er store og ubevisst, ingen forteller oss nødvendigvis dette på skolen, vi bare vet dette fra å se på babyer at babyer alltid har disse store øynene, de er glade.

Vi har bokstavelig talt alle disse kraftige, fantastiske assosiasjonene til store øyne.

Når du ser på en person i svakt lys, er øynene deres egentlig ganske store. Og det er en følelse av at folk kommer inn, en følelse av at de er komfortable, at ting er bra, at dette er greit, jeg liker denne personen, de liker meg.

Snakk om taktikk, det er en av mine favoritttaktikker gjennom tidene, er den kombinasjonen av svakt lys og sittestilling på en restaurant. Det er verdt 50 dollar hvis folk bare ville gjort det.

Når du velger et sted å møtes, inviter klienten din til en mykt opplyst atmosfære er det beste alternativet for en ny begynnelse. Slutt på historien.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta