Benefit Fundraiser – Når er den beste dagen og tiden å holde den?

B

Spørsmålet jeg oftest blir stilt når det gjelder å sette på en innsamlingsaksjon er: “Når bør vi ha det? Finnes det en bedre dag? En bedre tid?” Hvis du skulle spørre fem forskjellige personer som har tatt på seg ytelser tidligere, ville du sannsynligvis fått fem forskjellige svar som virkelig ville forvirret deg, ikke sant?

For pengene mine, og for å tjene mest mulig penger, er jeg delvis til lørdagskvelder fra 17-22. Før jeg gir deg fordelene ved en lørdagskveld, la meg gi deg det negative fra andre netter. Det er noen som tror fredag ​​kveld ville være en fin tid for en fordel. Begrunnelsen deres er at folk har hatt en hard uke på jobben, de er begeistret over at det endelig er fredag ​​(TGIF!), og de er klare til å feste og tilbringe. Ulempen med fredag ​​er at de fleste av gjestene dine sannsynligvis fortsatt er på jobb klokken 17.00 når arrangementet ditt begynner, og selv om de ønsker å delta på innsamlingsaksjonen din, må de først kjøre hjem, friske opp og skifte klærne de. har bodd i hele dagen. Noen kan til og med trenge å ta en matbit før de drar, vel vitende om at det er en lang natt i vente. Dermed kan det hende at de ikke kommer før 6:30 eller 7. Den lange natten foran skaper et annet problem. Disse menneskene har vært oppe siden kl. 06.00 og på jobb kl. 07.00. Vil de virkelig være i humør til å feste og by til kl. 10?

Søndag byr på et annet sett med utfordringer. Riktignok ville du ikke trengte å haste rundt som du gjorde på fredag, og kanskje du til og med kunne ta med barna. Men å feste, bruke og drikke til 10 er uaktuelt for de fleste. Mandag morgen er rett rundt hjørnet og det er ikke bare en arbeidsdag, men i 9 måneder av året er det skoledag også.

Noe som bringer meg til lørdag. Mamma og pappa har hatt en rolig dag med kanskje innkjøp av mat, tatt igjen husarbeid og gjort litt hagearbeid. Omtrent klokken 15 på ettermiddagen kan mamma begynne å gjøre seg klar til fordelen med dusj eller badekar og ha all verdens tid til å sminke seg og festklær – alt ved hjelp av en vin i hånden! Det haster ikke, og gjestene dine er i humør til å belønne seg selv etter å ha jobbet rundt i huset hele dagen. De kan komme tidlig, bruke mye, bli sent og så sove sent!

Hva med gudstjeneste søndag morgen, spør du. De fleste vil rasjonalisere skippertjeneste etter å ha gjort en så god gjerning kvelden før!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta