Bedriftsrådgivning – Hold deg i gang med pensjonisttilværelsen

B

Det er noe som driver en gründer som er forskjellig fra enhver menneskelig bestrebelse. Det er tider når du bryr deg mer om hva du gjør enn noe annet i livet ditt. Det kommer før familie, helse eller til og med livet ditt. Entreprenører tar store risikoer for å nå målene sine, og gjør ting som andre mennesker ville være dårlig rådet til å gjøre, og ikke engang ville vurdere på sin beste dag, en dag da horoskopet deres sier at de ikke kan gjøre noe galt. Interessant nok, så vanskelig og like utfordrende som det var å være en full-on gründer på den tiden, må jeg si at jeg savner det.

Kanskje det er derfor jeg liker å gjøre litt rådgivning på siden av og til. Her om dagen snakket jeg med noen som trengte et lite råd om en forretningsdrift de vurderte. Jeg må få fem eller seks slike e-poster hver uke. Noen ganger fører de til større ting, men vanligvis ikke. Likevel nyter jeg det. Entreprenøren i dette tilfellet takket meg enormt for min hjelp, og jeg ble overrasket fordi så få mennesker sier takk til noen i disse dager. Faktisk sa jeg;

“Ikke noe problem, det holder tankene mine skarpe, får meg til å føle at jeg fortsatt er i spillet, å være pensjonert er rart for meg, jeg har alltid jobbet 17 timer om dagen. Så dette er bra for psyken min uansett.”

Og det fikk meg til å tenke på alle de andre pensjonerte forretningsfolkene og gründerne der ute med så mye informasjon og kunnskap, alt sitter stille, nesten klar til å råtne i en tid da økonomien vår ikke skyter på alle sylindre. Dette er akkurat tiden deres ekspertise er nødvendig for å hjelpe neste generasjon gründere når de prøver å finne veien i verden. Hvordan vet jeg at det er så mange som dette der ute med skjult kunnskap?

Vel, jeg ser noen av dem i nabolaget vårt spille golf, eller i klubbhuset. Så mange av dem er fullført i næringslivet, og selv om du kanskje ikke kjenner navnene deres, drev en god del av dem selskaper hvis navn du vet. Forretningsrådgivning, veiledning og coaching vil hjelpe deg å holde deg i spillet når du pensjonerer deg.

Det holder tankene i gang, det holder deg våken, og du vet hva; det er veldig gøy også, ettersom du husker hvordan det er å ta markedet med storm, og forstår at neste generasjon planlegger å gjøre det samme. De trenger din hjelp. Jeg håper virkelig du vil vurdere alt dette og tenke på det.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta