7 ideer til innsamling av penger for raskt å samle inn $ 1000

7

Tusen dollar virker kanskje ikke som mye penger for noen ideelle organisasjoner, men for små organisasjoner kan det være en stor sum penger. Her er 7 gode ideer for raskt å samle inn $ 1000.

1. Gjør en “Easy Thousand”. Få 10 styremedlemmer, frivillige eller givere til å spørre 10 personer hver om 10 dollar hver. Du kan endre dette til $ 15.625 ved å endre tallene til 25 personer som ber 25 personer om $ 25 hver. Dette kan også gi deg en haug med nye givere!

2. Hold husfest. Be styremedlemmer, frivillige og givere om å spise middag hjemme og invitere vennene sine. Få en personalperson til å holde en kort presentasjon om organisasjonen din, etterfulgt av et vitnesbyrd fra kveldens vert. Gi deretter gjestene sjansen til å lage en gave. Sørg for å få navn og adresser, slik at du kan takke gjestene ordentlig og få dem på listen din.

3. Ha et stort Yard Sale. Be styremedlemmer, frivillige og venner om å donere sine uønskede gjenstander og holde et stort hagesalg. Publiser det på forhånd for å la samfunnet få vite hva du gjør, og at du prøver å samle inn $ 1000. Doner eventuelle rester til en lokal bruktbutikk.

4. Hold en “Non Event” (eksempel: “No Ball at All”). Lag en fiktiv begivenhet og send ut invitasjoner som ber folk om å kjøpe “billetter” til dette arrangementet som ikke vil finne sted. Det er et flott tema for utsending og fungerer vanligvis bra.

5. Be om donasjoner til organisasjonen din til ære for bursdagen din. De fleste av oss har uansett mer enn vi trenger, så be venner og familie om å lage en gave til ære for den spesielle dagen din. Facebook har en måte å enkelt be venner på nettet om å lage en gave, og du kan sette deg et mål slik at andre vet hvor mye du prøver å samle inn.

6. Start en viral e -postkampanje. Skriv en kort, overbevisende e -post og send til alle du har e -postadresser for. Husk å si at du prøver å samle inn $ 1000. Inkluder en lenke til “Doner nå” -knappen online. Be deretter leseren om å videresende e -posten til andre som kan være interessert.

7. Oppgrader en eksisterende giver. Se gjennom din nåværende giverliste og finn noen som har gitt $ 500 i løpet av det siste året eller så. Inviter dem til en omvisning i anlegget ditt og be dem om å gi en gave på $ 1000.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta