6 Fundraising Ideer for veldedighet

6

Innsamling er måten en person eller en organisasjon kan hjelpe andre som er i nød både økonomisk og fysisk. Men dette er praktisk talt ikke mulig for ett individ. Heldigvis eller dessverre er veldedighetsinnsamlingen den tradisjonelle måten lang og kjedelig. I denne artikkelen gir vi noen ideer som vi tror vil være spennende for deltakerne.

1. Arrangementet bør omfatte mennesker i alle aldre, fra de unge til de gamle. Hvis du tar barna, vil det være spesielt bra for dem, da de vil lære verdien av å bry seg om andre.

2. Hendelser med sakte tempo bør unngås. Spennende ting vil også oppmuntre de unge, og de vil være mer interessert i å organisere arrangementer.

3. En annen måte å engasjere ungdom og studenter på er å få dem til å delta ved å utføre tjenester for de vinnende budgiverne. Disse kan omfatte å bære ryggsekker og bøker, ta med lunsj og flere andre ting.

4. Noen organisasjoner har for vane å donere ting for et godt formål. Ta hjelpen deres som å få et kjøretøy fra dem og gi turer til folk i bytte for pengene. Inntektene kan brukes som midler.

5. Organiser et hundebakeri. Enkel hundemat bør gjøres tilgjengelig. Bakeriet kan også lage spesielle ting til hunder på bestilling. De kan også selge håndverk eller organisere sportsarrangementer. Alt i alt kan innsamlingsfesten få lov til å tilbringe en dag med moro og moro.

6. Innsamlingen kan tilby service på forskjellige steder som bensinstasjoner, restauranter, bilparkering. Til gjengjeld for donasjonen de gir, kan de få en tjeneste som å vaske bilen, rengjøre frontruten.

Dermed er innsamling av penger en viktig begivenhet. Det skaffer ikke bare midler til de trengende, men også medlemmene er i stand til å forstå verdiene til teamarbeid. En ideell innsamling ville være den som er i stand til å generere stor avkastning ved å jobbe mindre. Arrangementet bør være det som gir gaver til giverne. Selv om organisasjonen har donert, er det beste at de får månedlige sjekker. Selv etter at barnet som er finansiert får eksamen, fortsetter avkastningen å komme til organisasjonen.

Vi håper at denne artikkelen har vært nyttig for deg med å gi all nødvendig informasjon om fundraising -ideer. Så for å avslutte kan vi si at tommelfingerregelen for å skaffe penger raskt, enkelt og lite arbeid med store inntekter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta