5 tips for å få flere mennesker til innsamlingsarrangementet ditt

5

Et innsamlingsarrangement kan aldri bli vellykket uten andel av deltakere. Hvis du sliter med å få flere deltakere til arrangementet ditt, er det på høy tid at du grener ut. En innsamling er bare like effektiv som antall mennesker som deltar. Så hvis du inviterer en mengde mennesker og bare noen få av dem dukker opp, må det være et problem i måten du har invitert på.

Men ikke bekymre deg for det. Det er visse måter å forbedre oppmøtet på din neste innsamling. Dette betyr ikke at du må ringe millioner av mennesker du ikke kjenner.

Her er noen enkle tips som vil fortelle deg hvordan du kan få et bedre oppmøte på innsamlingsarrangementet ditt.

Benytt deg av ambassadører – En svar fra en profesjonell bekjent eller en venn er alltid mer overbevisende. Du kan tilby en avtale der noen av de tre av fire av de lokale innbyggerne kan være stjernen i showet eller arrangementets maestro. For det må de samle inn maksimale penger for at showet skal bli arrangert i tilfelle de involverer dem, på noen måte, at de føler seg riktig. Dette kan omfatte å be venner og familie om å hjelpe dem med å lykkes i dette arbeidet.

Inviter de riktige gjestene – Det vil være vanskelig å arrangere et vellykket arrangement hvis du ikke gjør gjestelisten riktig. Hvis du inviterer folk på grunnlag av størrelsen på lommeboken og ikke hva de bryr seg om, er det vanskelig å bygge et vellykket arrangement. Folk med penger mottar alltid invitasjoner fra en rekke steder. De vil imidlertid ikke delta på festen din hvis de ikke kjenner deg personlig eller det er en årsak som de virkelig bryr seg om. Det er derfor det er lurt å velge gjestene klokt.

Bruk sosiale medier på en målrettet måte – Annonser på sosiale medier er ganske rimelige. På denne måten kan du sortere hodene som har større sjanse for å delta på arrangementet. Et teppetrykk anbefales aldri. Bestem først hvem du vil målrette mot. Lag deretter meldings- og destinasjonssider som snakker til folket.

Tilpass meldingen – Du må tilpasse meldingen for å invitere gjester til et innsamlingsprogram. Noen vil gå for de store varene mens andre vil nøye seg med de mindre produktene. Men å tilby personlige meldinger til de forskjellige sponsorene og billettkjøperne vil bety flere deltakere på arrangementet ditt.

Send både e -post og papirinvitasjoner – Noen liker papirinvitasjoner mens andre via e -post. Så hvis du ikke har spurt alle på gjestelisten din om hva de vil foretrekke, er det alltid bedre å sende begge. Det vil ikke bli ansett som en overkill. Ikke bekymre deg for det.

Ovennevnte er noen av tingene som et kjent og profesjonelt eventplanleggingsbyrå følger, i de fleste tilfeller. Så hvis du husker disse, er det ingen tvil om at innsamlingsarrangementet ditt vil bli en stor suksess og vil bli verdsatt av alle. På denne måten vil du være i stand til å oppnå motivet for arrangementet ditt og samle inn maksimale midler.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta