3 Innsamlingsutfordringer Alle ideelle organisasjoner står overfor og hvordan de løser det

3

Mange organisasjoner over hele verden har blitt rammet av den siste COVID19 -epidemien. For bedrifter og ideelle organisasjoner hadde epidemien en enorm innvirkning, spesielt på hvordan oppstart og ideelle organisasjoner skaffer penger. Så mange planlagte arrangementer og innsamlinger har blitt kansellert eller utsatt. Folk har blitt tvunget til å jobbe eksternt for å følge sosiale distanseringstiltak satt av regjeringen.

Hvis du er en nystartet virksomhet eller ideell organisasjon, forstår du at innsamling av penger kan være vanskelig. Dette gjelder spesielt med tanke på sykdommens innvirkning på hendelsessektoren. Flertallet av ideelle organisasjoner er avhengige av hendelsesindustrien for å organisere sine innsamlingsaksjoner. Til tross for alt dette har mange givere donert på forskjellige måter til ulike ideelle organisasjoner.

Dette betyr at du ikke skal gi opp penger for din ideelle organisasjon eller virksomhet. Alt er ikke tapt. I denne artikkelen vil vi gå gjennom tre toppinnsamlingsutfordringer etter COVID19 som mange ideelle organisasjoner opplever og hvordan vi kan overvinne dem.

Utfordring 1: Nedskjæringer på tradisjonelle finansieringskilder

De fleste organisasjoner som sykehus, biblioteker, museer og undervisningsinstitusjoner er avhengige av statlige midler som utgjør 66% til 73% av inntektene. I tillegg utgjorde tilskudd fra stiftelser og selskaper også en avgjørende inntektskilde for mange ideelle organisasjoner. En fordel er at disse inntektsstrømmene kommer årlig. De er også forutsigbare, noe som betyr at organisasjonen din kan bruke disse ressursene til å planlegge budsjettet.

Dessverre har både tilskuddsmidler og statlige midler redusert bemerkelsesverdig de siste årene. Dette har slått et alvorlig slag for mange ideelle organisasjoner som er avhengige av denne viktige inntektskilden for å finansiere driften.

Løsningen:

Det er lite man kan gjøre når regjeringen tar politikken og beslutningen om å redusere finansieringen til bestemte prosjekter i året. Du kan imidlertid se etter tegn og prøve å forutsi når regjeringen vil gjenoppta støtten til prosjektområdet. Sjekk om de vil øke finansieringen til prosjektet i neste regnskapsår.

Start med å se på hva slags budsjettplanlegging regjeringen har gjort for regnskapsåret. Se etter hovedmålene for finansiering og den nåværende tilstanden i økonomien. En annen løsning er å diversifisere inntektskildene. Du kan også be om individuelle donasjoner eller finne selskaper som kan hjelpe med donasjoner som matcher.

Sosialismens stigende trend

Sosialisme i denne sammenhengen er definert som avhengighet av regjeringen når det gjelder å løse sosiale problemer. I 1942 trodde bare 25% av amerikanerne at sosialisme var en god ting, mot 43% i 2019.

Dette innebærer at antallet amerikanere som mener at regjeringen bør løse sosiale problemer fortsetter å øke. Disse forventningene har en direkte effekt på veldedige gaver og filantropi. Mange tror at det er regjeringens plikt å løse sosiale problemer, er ikke bra. Da er det mindre sannsynlig at de har initiativ til å støtte innsats fra privat sektor for å dekke samfunnsbehov.

Løsningen:

En måte å overvinne denne utfordringen på er å utnytte digital markedsføring. Du kan lage salgsfremmende meldinger for å motvirke folks uvillighet til å ta ansvar for sosiale problemer. Sørg for at meldingen er konsekvent i alle markedsføringskanaler.

Det er mange kanaler du kan bruke. De fleste ideelle organisasjoner foretrekker e-postmarkedsføring for å gi gode relasjoner mellom mottakere av tjenestene, giverne og voksende merkevare.

Virkningen av religion

En artikkel som nylig ble publisert, bemerket at tre fjerdedeler av individer i Amerika vil donere til veldedige organisasjoner eller frivillige i ideelle organisasjoner knyttet til en religion. Artikkelen fant også ut at de tilbyr mye penger til sine religiøse institusjoner. Konseptet om å gi mennesker er sentralt i læresetningene til de fleste religioner, inkludert kristendommen. Religiøse mennesker regnes som mer sjenerøse enn andre mennesker når det gjelder frivillighet eller omsorg for veldedighet ifølge Hoover Institute.

Løsningen:

Akkurat som med sosialismens trend, er det lite du kan gjøre for å motvirke etablert tro på mennesker. Dette kan være vanskelig hvis tro påvirker hvordan et individ trenger veldedighet eller engasjerer seg i filantropiske aktiviteter. Den beste løsningen er å fokusere på effektive meldinger som skaper en overbevisende sak for potensielle givere å støtte innsamlingsinitiativet ditt.

En annen mulig kontroversiell løsning er å ekskludere, for eksempel, ateister som antar at de neppe vil støtte kristne baserte ideelle organisasjoner basert på denne forskningen (og omvendt). Dette kan imidlertid være uetisk.

Innsamling av penger kan være utfordrende, og virkningen av COVID19 fortsetter å merkes. Unnlatelse av å sikre at din ideelle organisasjon virkelig er klar til å lykkes med innsamling kan spore kampanjene dine, uansett hardt arbeid.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta