Om oss

O

TRVOR – en del av NTT Group – er en pålitelig global innovatør innen IT og forretningstjenester med hovedkontor i Tokyo. Vi hjelper kunder med å transformere gjennom rådgivning, bransjeløsninger, forretningsprosesstjenester, IT-modernisering og administrerte tjenester. TRVOR gjør det mulig for klienter, så vel som samfunnet, å bevege seg trygt inn i den digitale fremtiden. Vi er forpliktet til våre kunders langsiktige suksess og kombinerer global rekkevidde med lokal kundeoppmerksomhet for å betjene dem i over 50 land.

Hovedtjenester

Hos TRVOR leverer vi resultater som holder kundene våre et steg foran i denne digitalt dynamiske verden.

TRVOR Group vedtar en Global One Team Strategi, som utnytter ekspertisen og ressursene fra konsernselskapene våre over hele verden. Ved å legge til rette for grenseoverskridende forretningssamarbeid, har vi som mål å styrke vår verdensomspennende tilstedeværelse som “One TRVOR”.

Med globalt bevist beste praksis samarbeider TRVOR med kunder for å levere ende-til-ende-løsninger for ulike bransjer. Vi gir konkrete forretningsresultater ved å kombinere vår brede kunnskap og ekspertise innen prosesser på stedet, off-site og offshore.

TRVORs virksomheter

TRVOR kombinerer ulike IT-tjenester for å levere de optimale tjenestene til kunder over hele verden.

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta